Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Suporterii celei mai iubite echipe sârbești, mesaj clar: „Românul are doar trei prieteni: Dunărea, codrul și Serbia. Vă mulțumesc, frați români"

Postat la: 17.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

 celei mai iubite echipe sârbești, Steaua Roșie Belgrad, au afișat un mesaj gigant de mulțumire pentru români la partida pe care echipa lor a disputat-o contra celor de la Cucariki, în campionatul național.

Pe bannerele ridicate de suporterii Stelei Roșii Belgrad a stat scris: „Românul are doar trei prieteni. Dunărea, Codrul și Serbia. Vă mulțumesc fraților".

Mesajul este o recunoștință a suporterilor sârbi față de scandările pro Serbia de la meciul România - Kosovo (2-0). Atunci, fanii români au afișat bannerul „Kosovo e Serbia", alături de „Basarabia e România", stârnind furia kosovarilor.

Înainte de bannerul Stelei Roșii și suporterii de la Partizan Belgrad - cealaltă mare echipă sârbă - au transmis un mesaj de mulțumire pentru români.

Pe siteurile sârbești, au abundat mesajele de respect și recunoștință pentru gestul românilor.

Reamintim că statul român nu recunoaște auto-proclamata independență a Kosovo.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE