Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Alo, Rafila! Un pacient stă neoperat de 10 zile din cauza unui conflict între medici

Postat la: 18.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat la picior, însă intervenţia continuă să fie întârziată din cauza unui conflict între medicul său și un anestezist.

După ce şi-a rupt piciorul în urma unui accident casnic, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Acolo însă avea să afle că intervenția chirurgicală de care are mare nevoie nu poate fi făcută din cauza unui conflict între medicul curant și anestezist. Mai exact, medicul care l-a examinat a informat familia bărbatului că este necesară o intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, la 10 zile de la accident, pacientul încă așteaptă să fie operat.

"Doctorul a spus că anestezistul refuză să intre în sala de operație cu el. Înțeleg că cei doi medici nu se înțeleg, dar pacienții nu ar trebui să sufere din această cauză. Am făcut plângeri la conducerea spitalului și la Consiliul Județean Ialomița, dar ni s-a spus doar să așteptăm!" a declarat revoltată Constantina State, soția pacientului. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia au declarat că responsabilitatea principală aparține medicului curant, care ar fi trebuit să găsească o soluție pentru a nu întârzia operația.

"Medicul trebuia să găsească o soluție pentru acest pacient, fie prin transferul la un alt coleg, fie la o unitate medicală din Capitală. Orgoliile personale nu ar trebui să afecteze pacienții. Oamenii trebuie să primească îngrijiri medicale indiferent de disputele dintre medici" a declarat managerul spitalului. Conducerea a început demersurile pentru transferul pacientului la un alt medic și a anunțat că va sesiza Comisia de Disciplină și Colegiul Medicilor Ialomița.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE