Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bea 13 căni pe zi ca sa se vindece de cancer. Ce s-a întâmplat cu o femeie care a ținut o dietă agresivă cu suc de morcovi

Postat la: 16.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie de 38 de ani a ajuns la spital în stare gravă, anul trecut, după ce a ținut o dietă cu suc de morcovi pentru a se vindeca de cancer. Chiar și când se afla pe patul de spital, prea slăbită pentru a se mișca și cu probleme de repsirație, femeia refuza total să primească tratament specific.

„Eram într-o stare jalnică, delirantă. Aveam halucinații. Nu puteam să merg. Nu puteam să vorbesc fără să am nevoie să trag aer în piept. Abdomenul, picioarele, plămânii erau pline de lichid, în rest eram piele și os. Aveam noduli pe tot corpul. Dar eu îmi alesesem soarta. Eram vândută. Eram convinsă că pot să-mi tratez cancerul prin metode holistice, să mă înfometez până la moarte cu o dietă bazată pe suc. Credeam în toate conspirațiile anti-pharma pe care le citeam pe internet, că toți medicii sunt motivați financiar și că poți să scapi de cancer dacă ai o dietă fără toxine", a spus Irena Stoynova.

Femeia, care lucrează în vânzări, a trecut peste acest impas, cancerul fiind în remisie datorită chimioterapiei. „Devenisem obsedată, de parcă eram într-o sectă. Credeam că chimioterapia era calea ușoară de a scăpa, că e ceva pentru oamenii leneși. Mă gândeam că nu vreau această otravă în corpul meu, că nu ar trebui să trișez. Credeam că 13 căni de suc de morcov pe zi mă vor vindeca și am urmat acest program holistic timp de doi ani și jumătate", a mai spus ea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE