Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Celebra publicație de satiră Babylon Bee are contul suspendat de Twitter pentru că a scris într-o postare că un bărbat biologic este bărbat!

Postat la: 22.03.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscuta publicație americană de satiră Babylon Bee a fost înștiințată că are contul de Twitter suspendat, pe motiv că o postare de-a sa ar fi „comportament incitator la ură".

Ce s-a întâmplat? O postare de-a celor de la Babylon Bee a fost considerată de „echipa de moderare" a celor de la Twitter că ar încălca politicile companiei privind incitarea la violență, discriminare și hărțuire pe bază de „identitate de gen". Este vorba despre postarea prin care Babylon Bee îl declara pe transexualul Rachel Levine - bărbat biologic care se consideră femeie - drept „Bărbatul anului"!

Pentru a fi deblocat contul, cei de la Twitter au cerut celor de la Babylon Bee să șteargă postarea. Ceea ce aceștia au anunțat că nu vor face. „Nu ștergem nimic. Adevărul nu este limbaj incitator la ură. Dacă pentru a spune adevărul trebuie să plătim cu contul de Twitter, așa să fie", a scris pe Instagram șeful Babylon Bee. Rachel Levine este ministru adjunct al sănătății în administrația Biden. Este vorba despre dr. Richard Levine, care este în continuare bărbat biologic, dar care dorește să fie numit „Rachel".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE