Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florian Coldea a explodat dupa ancheta Riseproject despre pupilul sau Dan Barna. Cineva i-a luat caimacul, asa ca a promis sa desfiinteze siteul de investigatii

Postat la: 15.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florian Coldea, fost jucator la butoane in campul tactic al statului paralel, dat afara din functia de prim-adjunct al sefului SRI, actualmente artizan in culisele politicii, prin constructia numita USR si prin exponentul la vedere Dan Barna, a ajuns la criza de nervi, a explodat pur si simplu.

Cei care l-au vazut, rosu la fata, cu grimase, balbaindu-se de furie, erau pe cale sa cheme Ambulanta, crezand ca e vorba de un atac cerebral. Motivul? Sursele Ziuanews explica: "Florian Coldea e extrem de suparat ca s-a dat ancheta pe Riseproject impotriva lui Barna, omul impus de el, pupilul lui. Si-a pierdut influenta pe Riseproject, unde trimitea dosare servite, si acum vin atacurile si comenzile vin din alta parte. A promis, cu venele umflate si a dat cu pumnul in masa, ca va desfiinta siteul!"

Riseproject a publicat o ampla ancheta jurnalistica in care personajul principal este Dan Barna. Sunt prezentate afacerile sale, pe spinarea statului paralel, bani proveniti din zona de influenta a firmelor acoperite ale serviciilor, venituri care provin si din partea puterii, dinspre PSD si Liviu Dragnea etc. Ancheta de la Rise project poate fi consultata AICI iar reactia lui Dan Barna AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE