Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Forumului Economic Mondial de la Davos: "Boala X ar putea provoca de 20 de ori mai multe decese decât pandemia de Covid"

Postat la: 12.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Forumul Economic Mondial are obisnuitul summit anual de la Davos, în perioada 15-19 ianuarie. Unul dintre subiectele de pe ordinea de zi a stârnit unele curiozități, "Pregătirea pentru boala X", la 17 ianuarie.

S-a raportat că virusul COVID a făcut aproximativ 7 milioane de victime în întreaga lume, dar "Boala X", pe de altă parte, avertizează ei, "ar putea provoca de 20 de ori mai multe decese decât pandemia de coronavirus". Un lucru interesant în legătură cu cei aflați la putere este că, de asemenea, ei cred adesea că lumea este suprapopulată. Dacă o pandemie de 20 de ori mai mortală decât COVID s-ar produce, făcând 140 de milioane de victime, liderii globali ar plânge sau ar sărbători în secret faptul că populația lumii a fost limitată?

Yuval Noah Harari, unul dintre autorii preferați ai lui Barack Obama și un vorbitor frecvent la Davos, a ridicat "marea întrebare politică și economică a secolului XXI", și anume "La ce avem nevoie de oameni? Sau, cel puțin, pentru ce avem nevoie de atât de mulți oameni?". Amintiți-vă că exercițiul de masă, Evenimentul 201, a avut loc cu doar câteva luni înainte ca COVID-19 să fie identificat pentru prima dată în decembrie 2019 în orașul Wuhan. Este exclus să ne gândim că o altă așa-zisă pandemie ar putea fi chiar după colț?

Medici precum Peter McCullough și James Thorp subliniază importanța de a fi pregătiți și de a avea la îndemână medicamente salvatoare pentru orice urgență - pandemică sau nu - pe care viața o aruncă asupra ta în continuare. "Ați văzut toate amenințările din partea instituțiilor care sugerează că nu va exista disponibilitate a medicamentelor într-un viitor nu prea îndepărtat", avertizează doctorul James Thorp, obstetrician-ginecolog și specialist în medicină materno-fetală. "Ei ne spun - ne amenință că urmează o altă pandemie". "Așa că, uitați-vă la asta și protejați-vă".

"Să ne facem provizii", a îndemnat Dr. Thorp. "Fac acest lucru din 1995 - întotdeauna îmi fac provizii. Am făcut acest lucru [în] anul dinaintea Y2K - merg direct la farmacie și mă aprovizionez cu cantități masive de medicamente importante. Fac acest lucru de 20 de ani și, credeți-mă, chiar și înainte de pandemie, a salvat cu adevărat o mulțime de pacienți și membri ai familiei mele, deoarece atunci când au nevoie de medicamente, nu le pot obține".

The Wellness Company a alcătuit un kit de urgență medicală cu opt medicamente care pot salva vieți, care include Ivermectin și Z-Pak, pentru tratamentul COVID-19, faringită streptococică, pneumonie, greață și vărsături și multe altele. Trusa completă include:

- Amoxicilină-Clavulanat (generic Augmentin) 875/125 mg - 28 comprimate
- Azitromicină (generic Z-Pak) 250 mg - 12 comprimate
- Doxiciclină Hyclate 100 mg - 60 de capsule
- Metronidazol (generic Flagyl) 500 mg - 30 comprimate
- Trimetoprim-Sulfametoxazol (generic Bactrim) 800/160 mg - 28 comprimate
- Ivermectină 18 mg - 7 capsule compuse
- Fluconazol (generic Diflucan) 150 mg - 2 comprimate
- Ondansetron (generic Zofran) 4mg - 6 comprimate

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE