Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fost general FSB, găsit mort într-o casă din Moscova. Evgeny Lobaciov era un apropiat al lui Vladimir Putin

Postat la: 22.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un fost general al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a fost găsit mort în locuinţa sa din Moscova. Evgeny Lobaciov s-a sinucis, a informat agenţia rusă TASS.

Fost general rus, Evgheni Lobaciov avea 76 de ani. Cadavrul bărbatului a fost descoperit, miercuri, pe casa scărilor uneia dintre casele de pe strada Kachalinskaya din centrul Moscovei.

Lângă trupul neînsufleţit a fost găsit un pistol TT, de fabricație sovietică, motiv pentru care anchetatorii ruşi iau în calcul ipoteza potrivit căreia Evgeny Lobaciov s-a sinucis, relatează agenţia rusă TASS.

Cu o zi înainte, soţia generalului în rezervă a cerut ajutorul autorităţilor, după ce Lobaciov a plecat la plimbare şi nu s-a mai întors acasă.

Fostul general Evgheni Lobaciov suferea de o boală gravă, iar, potrivit REN-TV, acesta a avut și probleme financiare în ultima perioadă.

Potrivit agenţiei poloneze PAP, Evgheni Lobaciov a fost un susținător al politicilor lui Vladimir Putin. De asemenea, a fost un activist cunoscut în asociațiile pro-Kremlin și ONG-uri, unde a colaborat, printre alții, cu ideologul naționalist Alexander Dugin și viceprimarul Moscovei Alexander Gorbienko.

Decesul fostului general rus survine în condiţiile în care alţi oficiali ruşi de rang înalt sau afacerişti influenţi din industria petrolieră au murit în condiţii misterioase.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE