Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Horia Brenciu: "Descoperiți-vă! Nu rezolvați nimic dacă numărați morții și infectările. Practic, plitocim aceeași ciorbă"

Postat la: 30.10.2020 - 08:12 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horia Brenciu îi sfătuiește pe cetățeni să revină la viața de dinainte de pandemie, dar, totodată, să țină cont și de restricțiile impuse de autorități. Artistul este de părere că nu se va rezolva nimic dacă oamenii vor sta, în continuare, să numere morții, infectările sau lockdown-urile din alte țări.

În cadrul unei emisiuni difuzată de Pro TV, Horia Brenciu a vorbit despre pandemia de coronavirus. Artistul consideră că oamenii ar trebui să-și continue viața și să nu se mai gândească la cifrele pe care le oferă, în fiecare zi, Grupul de Comunicare Strategică. "Luați-vă copilul în parc, descoperiți-vă, investiți în copilul vostru. Gândiți-vă că dacă în fiecare zi numărați morți, numărați infectările, numărați vaccinurile care s-au mai făcut, numărați lock-down-urile din toate țările, nu rezolvați nimic. Practic, plitocim aceeași ciorbă", a spus Horia Brenciu.

Artistul a precizat că respectă pe cât posibil normele de protecție impuse de autorități, dar că atunci când își pupă soția sau copilul pe stradă o face fără mască de protecție. "Ca să nu existe contestații și tot felul de vorbe despre ceea ce îți povestesc, vreau să spun că mă protejez de ea știind care sunt regulile, știind ce trebuie să fac, știind foarte bine ce zice legea. Când îmi pup copii și nevasta nu port masca", a mai precizat artistul.

În continuare, Horia Brenciu a declarat că nu trebuie să neglijăm numărul deceselor pe plan global provocate de noul coronavirus. "Oricând de conspiraționistă ar fi această pandemie, cu măștile ei, nu poți ignora peste un milion de morți. Se mușamalizează numere mai mici de morți în anumite zone ale Pământului. Eu decât să mă agit să discutăm în fiecare zi, mai bine discutăm ce face fata ta. Prostia ar fi să devii fixist cu o anumită temă", a încheiat artistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE