Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Important om de afaceri din Franța: "În 2022 angajez persoane nevaccinate. Sunt mai inteligente pentru ca nu s-au lăsat păcălite"

Postat la: 24.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primul om de afaceri important, Olivier Arias, fondatorul companiei Arias Patrimoine, a decis să meargă împotriva ideologiei sănătății.

Sătul de minciunile despre Covid, vaccin și dozele nesfârșite - "Când statul este cel care dă contraindicații medicilor, înseamnă că nu sănătatea ta este în joc. Opriți programele de propagandă" - Arias a decis să acorde prioritate la angajarea persoanelor nevaccinate.

"Voi da prioritate la angajarea persoanelor nevaccinate din 2022. Am fost suficient de prost să cred în stupizeniile guvernului, acum știu și caut oameni inteligenți pentru compania mea."

Tweetul său din 19 decembrie 2021 sugerează că a fost păcălit de toată propaganda guvernamentală difuzată cu promptitudine de presa mainstream și că acum vrea în compania sa angajați care au avut bunul simț să nu se lase păcăliți, dar care, din păcate, sunt stigmatizați.

"Noi nu vom stigmatiza niciodată o ființă umană! Transmiterea companiilor este complicată, iar angajamentul celor nevaccinați este o valoare adăugată", a declarat Olivier Arias pe Twitter.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că alegerea strategică de a angaja o persoană nevaccinată este o valoare sigură: aceasta rămâne dreaptă în cizme și își urmează convingerile, împotriva tuturor șanselor. Olivier Arias nu se înșeală și va da cu siguranță un mare impuls companiei sale, scrie Reseau International.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE