Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicaragua interzice intrarea în țară a noului ambasador american care a declarat că va schimba direcția politică a țării!

Postat la: 29.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile din Nicaragua au decis să interzică noului ambasador al SUA, Hugo Rodriguez, intrarea în țară din cauza declarațiilor sale neprietenoase făcute anterior cu privire la Managua, a declarat Ministerul de Externe al Nicaragua într-un comunicat.

„Guvernul Nicaragua, în folosirea puterilor sale și în exercitarea suveranității sale naționale, retrage imediat aprobarea acordată candidatului Hugo Rodriguez", a declarat Ministerul de Externe din Nicaragua într-un comunicat. Hugo Rodrigues a fost nominalizat pe 6 mai 2022 de către președintele american Joe Biden pentru a servi ca următor ambasador american în Nicaragua, înlocuindu-l în acest post pe Kevin Sullivan. Rodrigues a făcut declarații mai devreme că, în calitate de ambasador SUA în Nicaragua, va sprijini utilizarea tuturor instrumentelor economice și politice pentru a schimba direcția politică a Nicaraguei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE