Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Optimizarea SEO simplificată: Cele mai importante 5 aspecte

Postat la: 02.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ai deschis o afacere nouӑ și ȋți dorești sӑ fii ȋn topul cӑutӑrilor. De asemenea vrei sӑ ai succes pe termen lung, sӑ crești constant și sӑ primești aprecieri de la cei din rȃndul celor care doresc serviciile sau produsele tale.

Toate acestea pot sӑ fie realizate dacӑ ai strategiile corecte de marketing, dacӑ ai informații. Probabil cӑ ai auzit sintagama „Optimizare SEO" și te ȋntrebi ce este și cum te poate ajuta. Termenul SEO provine de la prescurtarea cuvintelor „Search Engine Optimization" și se traduce prin optimizare pentru motoarele de cӑutare. Practic, vei apela la o serie de strategii și acțiuni pentru a ajunge cȃt mai sus ȋn lista de cӑutӑri. Astfel, cei care doresc ceea ce tu oferi, au șansa sӑ fie prezenți pe pagina ta. O vor gӑsi repede și, dacӑ ai un conținut corect și de calitate, vor rӑmȃne sӑ citeascӑ toată informația. Smarters te poate ajuta sӑ cunoști aspecte prețioase despre SEO și ȋți oferӑ servicii de optimizare SEO. Pentru a putea afla mai multe detalii, acceseazӑ pagina dedicată. Pentru a simplifica aspectele ce țin de optimizare, iatӑ informațiile de bazӑ care te pot ghida spre o bunӑ gestionare a site-ului tӑu:

  • Strategie- cercetare cuvinte cheie, optimizare site

Pentru a cunoaște tipologia cӑutӑrilor legate de serviciile sau produsele tale, este important sӑ știi care sunt cuvintele cheie utilizate cel mai des. Acestea sunt valabile pentru o anumitӑ perioadӑ. De asemenea poți sӑ vezi care a fost comportamentul clienților pe un timp determinat. De aici poți extrage anumite informații care te vor ghida spre ȋnțelegerea publicului tӑu țintӑ. 

  • Aspecte ce țin de accesibilitate și indexare - zona tehnicӑ

Accesibilitatea site-ului tӑu este legatӑ de modul ȋn care este organizat site-ul, de indexarea cuvintelor și de viteza de accesare. Cu alte cuvinte, clientul tӑu are nevoie sӑ intre pe pagini și sӑ poatӑ sӑ acceseze foarte rapid informațiile pe care le dorește. Pentru acest lucru trebuie sӑ folosești comprimarea imaginilor, sӑ ai grijӑ la utilizarea memoriei cache, etc. Pentru a afla mai multe informații, poți accesa link-ul https://smarters.ro/grow/ce-este-seo-raspunsul-pe-care-il-cautai/

  • Aspecte On-Page- folosirea cuvintelor cheie

Aspectele ce țin de folosirea cuvintelor cheie sunt foarte importante. Ele trebuie sӑ fie bine alese și apoi introduse ȋn texte ȋntr-un mod natural, fluid, corect. Informațiile trebuie sӑ fie legate de cuvintele cheie. Cuvintele cheie se pot utiliza ȋn titluri, subtitluri, ȋn descrierea imaginilor sau ca titlu al imaginii.  

  • Aspecte ce țin de experiența vizitatorului pe site

Vizitatorul trebuie sӑ gӑseascӑ foarte rapid informațiile de care are nevoie. De asemenea este bine ca el sӑ ȋnțeleagӑ ușor care sunt pașii, ce urmeazӑ. O experiențӑ bunӑ ȋnseamnӑ recomandӑri și posibile vȃnzӑri. Mai multe informații poți sӑ gasești aici: https://smarters.ro/academy/curs-seo/.

  • Backlinks sau link-uri de la alte site-uri

Sunt importante atȃt legăturile interne, ȋntre alte pagini ale site-ului tӑu, cȃt și link-urile externe, cӑtre alte site-uri. Ele te ajutӑ la poziționarea ȋn motorul de cӑutare. Este bine sӑ ai link-uri multe pe site-uri semnificative pentru domeniul tӑu de interes. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE