Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Raed Arafat despre soarta marilor concerte din 2021. Ce se va întâmpla cu biletele vandute de marii organizatori de spectacole

Postat la: 08.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Industria marilor concerte pe stadioane a avut de suferit în 2020. Organizarea spectacolelor din 2021 va depinde de factori necunoscuți la ora actuală.

Raed Arafat a declarat duminică seara că unii organizatori de festivaluri au început să anunţe vânzarea biletelor pentru evenimentele din acest an în condiţiile în care autorităţile nu ştiu cum va evolua situaţia epidemiologică până la vară când sunt programate evenimentele muzicale. Primul concert mare de anul acesta ar trebui să fie Electric Castle. Apoi, UNTOLD, la Cluj Napoca. Organizatorii au început să pună în vânzare bilete pentru anul acesta. Organizatorii UNTOLD au anunțat deja că biletele cumpărate vor fi valabile trei ani.

"S-a supărat pe mine cineva că am zis, atenţie că nu e sigur că veţi putea organiza concerte cu zeci de mii de oameni şi imediat a ieşit unul să comenteze de la Cluj că Arafat nu se pricepe la industrie, mă pricep mai mult la medicină, aşa este, e adevărat. Au început să anunţe de vânzare de bilete, noi nici nu ştim cum o să fie la vară şi o să ajungem la faza în care din nou o să iasă discuţii, scandal, cine îi despăgubeşte pe cei care au cumpărat biletele, cine o să facă asta...(...) Ei trebuie să anunţe oamenii că e pe riscul lor," a afirmat Arafat.

Secretarul de stat a mai precizat că până la vară se poate ajunge la o creştere din punct de vedere a situaţiei epidemiologice. "Nimeni nu poate să dea un răspuns concret acum şi răspunsul o să fie cum evoluăm. Noi nu ştim cum evoluăm, s-ar putea să ne trezim cu o creştere şi cu un vârf nou, nu ştie nimeni. Riscul se asumă. Noi trebuia să fim corecţi şi să spunem atenţie şi asta este. (...) La festivaluri mari dacă vinzi 10, 20, 50, 100 de mii de bilete şi ne trezim că nu putem să organizăm festivalul cu 300 de mii de oameni în câteva zile", a mai transmis şeful DSU.

"Nimeni nu poate să garanteze că astfel de festival poate să aibă... eu sper, dar nici măcar procente nu putem să dăm. Dacă întrebaţi colegii de la INSP, colegii de oriunde despre aşa ceva o să spună că e prea devreme, nu pot să vă spun nimic. Cine decide îşi asumă acest lucru, nu ai cum sa zici ca noi o facem şi apoi să începem să ne certăm cu o lună înainte că voi de ce nu ne lăsaţi. Sunt două, trei, patru festivaluri care se fac pe an, care la acest moment încă nu ştim dacă vor putea să se ţină, nu pentru că avem ceva cu festivalurile, dar pentru că este probabil că nu vom putea să permite un număr mai mare decât 100 de oameni sau 150 sau 50 să desfăşoare o activitate împreună. Asta e problema", a mai spus Arafat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE