Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Româncă în Italia maltratată şi forţată de soţ să facă sex cu un alt bărbat în timp ce el privea

Postat la: 23.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O româncă de 37 de ani a trecut prin momente de coşmar în Italia, ea fiind maltratată şi abuzată de fostul ei soţ şi de un amic al acestuia, ambii de naţionalitate română.

Potrivit publicaţiei La Sicilia, fostul soţ, în vârstă de 37 de ani, a forţat-o în repetate rânduri să întreţină raporturi sexuale cu prietenul său de 31 de ani, în timp ce el îi privea. Bătută şi ameninţată, femeia a îndurat în secret, timp de un an, chinurile la care a fost supusă. Scăparea ei a venit zilele trecute, când, alertat de ţipetele care se auzeau din imobil, a anunţat carabinierii. Când oamenii legii au reuşit să intre în locuinţă, fostul soţ al femeii o strangula.

Salvată din mâinile călăului său, românca a povestit anchetatorilor prin ce trecuse în ultimul an, de insulte şi ameninţări cu moartea, numeroasele bătăi cu mătura şi repetatele agresiuni sexuale. Ea le-a mai spus că era forţată să îi dea fostul soţ toţi banii pe care îi avea şi că înainte de intervenţia carabinierilor, cei doi bărbaţi au batjocorit-o şi i-au turnat lapte fierbinte pe corp, ameninţând-o cu bătaia dacă ar fi îndrăznit să cheme poliţia. Cei doi bărbaţi au fost arestaţi sub acuzaţia de persecuţie, rezistenţă faţă de un oficial public, tentativă de violenţă sexuală şi tentativă de extorcare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE