Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


SONDAJ. Cum este văzută Carmen Iohannis de români

Postat la: 18.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un sondaj efectuat de INSCOP a analizat felul în care este văzută Carmen Iohannis, prima Doamnă, de populație. Rezultatele îi sunt favorabile profesoarei de engleză de la liceul Gheorghe Lazăr din București, românii dorind chiar ca aceasta să se implice mai mult în viața publică.

Potrivit sondajului 26,1% dintre români declara ca au o părere foarte buna despre Carmen Iohannis, iar 41,9% o părere buna. Cumulat, 68% dintre respondenţi declara ca au o părere pozitiva (buna si foarte buna) despre prima doamna.

Sondajul releva ca 24,3% dintre cei chestionaţi au o părere "nici buna, nici proastă" despre soția preşedintelui, în timp ce 1,1% dintre respondenţi au o părere proasta, iar 0,5% foarte proasta. Cumulat, 1,6% dintre români au o părere proasta si foarte proasta despre prima doamna. 6,1% dintre cei chestionaţi au răspuns ca nu stiu sau nu au răspuns.

Cercetarea releva ca 57,3% dintre români cred ca ar fi un lucru bun ca prima doamna sa îşi asume un rol mai vizibil în societatea româneasca, în timp ce 23,2% considera ca nu ar fi un lucru bun, iar 19,5% nu stiu sau nu răspund.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE