Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x










Supermarketul cu carne artificială al Fundației Bill Gates a ars până la temelie pe fondul protestelor fermierilor olandezi! VIDEO

Postat la: 11.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un supermarket și o unitate de distribuție de alimente finanțate de Bill Gates în Olanda au fost distruse de un incendiu în timpul nopții. Unitatea de mari dimensiuni din Almelo, deținută de Picnic, o companie de alimentație publică finanțată de Bill Gates care promovează carnea din proteine vegetale și folosește vehicule de livrare electrice, a luat foc brusc în toiul nopții.

Anul trecut, compania a primit o sumă uriașă de 600 de milioane de euro de la Fundația Bill și Melinda Gates. Mulți protestatari implicați în revolta fermierilor în curs de desfășurare în Olanda au declarat deschis că ei cred că Gates este parțial responsabil pentru legile suplimentare privind clima care distrug industria agricolă.

Cauza incendiului este încă neclară și nu există nicio dovadă că distrugerea instalației Gates are legătură cu protestatarii. Cu toate acestea, mulți oameni din Olanda speculează că incendiul este o răzbunare pentru politica privind azotul, care distruge cariera și care a fost introdusă de guvernul Rutte și care este menită să scoată fermierii din afaceri și să agraveze criza producției alimentare. Eva Vlaardingerbroek a vorbit cu Rebel News și a explicat legătura dintre Bill Gates și guvernul olandez care distruge mijloacele de trai ale fermierilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE