Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tampoane masculine: Trudeau ridiculizat la nivel global pentru produsele menstruale pentru bărbați

Postat la: 03.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul canadian Justin Trudeau a fost ridiculizat pe plan internațional de mass-media pentru că a impus obligativitatea introducerii produselor feminine de igienă în băile bărbaților, unii spunând că politica este un atac sistematic „împotriva masculinității".

„Pe vremuri, când doar femeile menstruau, trebuia să plătim pentru propriile noastre produse", a declarat senatoarea conservatoare Linda Frum într-o postare care includea o imagine a unui coș de menstruație în toaleta bărbaților din parlamentul canadian. „Dar acum că și bărbații menstruează, aceste produse, începând din această săptămână, sunt mandatate să fie gratuite în toate toaletele bărbaților din toate locurile de muncă federale, inclusiv în Parlament Hill - unde a fost făcută această fotografie astăzi".

Un nou mandat federal care a intrat în vigoare la 15 decembrie forțează toate locurile de muncă federale canadiene, inclusiv bazele militare, să ofere ceea ce se numesc „kituri de menstruație" în băile bărbaților pentru a promova „inclusivitatea". Directiva a fost emisă de Comisia pentru Ocuparea Forței de Muncă și Dezvoltare Socială din Canada, care susține că distribuirea tampoanelor gratuite și a tampoanelor în băile bărbaților permite „menstruației să ia parte pe deplin la forța de muncă și la societate în general".

One X (anterior Twitter) a notat modul în care New York Post a preluat povestea, care arată „Primul Ministru al Canadei, Justin Trudeau, continuă să facă Canada râsul lumii." Un alt @FedUpWithGovmt de utilizator X (fostul Twitter), postat pe 26 decembrie, „Yo Canada Ai o problemă foarte serioasă. Acest loc de muncă nebun trezit (Trudeau) este lider țara voastră". Ca răspuns la această postare, @LegacyGunns a răspuns: „Oh, nu s-a trezit. El știe doar cum să obțină voturi". Acest lucru l-a făcut pe @FedUpWithGovmt să răspundă cu: „Este dezgustător. Câți proști din Canada au votat pentru el. Americanii care au votat pentru Biden sunt la fel de proști".

Articolul din Post a apărut pe 26 decembrie și a inclus atât comentariile lui Frum, cât și ale liderului Partidului Popular din Canada, Maxime Bernier, care chiar înainte de Crăciun a rupt o pagină a noii directive guvernamentale federale care impunea produse feminine de igienă în băile bărbaților.

„Decizia liberalilor de a distribui tampoane în toaletele bărbaților de pretutindeni, inclusiv pe baze militare, este doar un alt pas în atacul sistematic împotriva masculinității și face parte dintr-o bătălie ideologică mai amplă", a scris Bernier pe X (anterior Twitter), pe care LifeSiteNews a relatat-o.

Bernier a fost un adversar ferm al ideologiilor extremiste care înclină genurile, afirmând că există doar două „sexe" și că „bunul simț va prevala" în dezbaterea de gen. De asemenea, el s-a opus îndoctrinării LGBT în școlile publice și a solicitat Partidului Conservator din Canada să nu fie suficient de vocal cu privire la aceste probleme.

În ultimii ani, a existat un impuls vizibil în națiunile occidentale de a promova activ ideologia de gen în rândul tinerilor, în special în Statele Unite și Canada. Guvernul liberal al lui Trudeau este pe deplin de acord cu agenda LGBT. Recent, acesta a promis o finanțare de 100 de milioane de dolari pentru grupurile de activiști LGBT, o mare parte din bani fiind concentrată asupra tineretului și inițiativelor de pe teren.

În 2017, Senatul a adoptat ceea ce este numit legea drepturilor transgender care adaugă „expresia de gen" și „identitatea de gen" la Codul Drepturilor Omului din Canada și la secțiunea de infracțiuni de ură a Codului Penal. În același timp, funcționarii publici federali au fost forțați să urmeze un curs obligatoriu feminist de „egalitate de gen" sau să se confrunte cu consecințe nespecificate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE