Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un cunoscut predicator internațional a fost înjunghiat în direct în fața altarului. Atacul a fost urmărit online de mii de oameni

Postat la: 16.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Orașul Sydney a fost zguduit de un atac asupra unui cunoscut preot crestin care a fost atacat de un bărbat înarmat într-o biserică. Episcopul Mari Emmanuel ținea o predică transmisă în direct la Biserica Hristos Bunul Păstor din vestul orașului. La un moment dat, un bărbat îmbrăcat în negru s-a apropiat de altar. Preotul a fost înjunghiat de mai multe ori.

Atacul înfiorător a fost transmis în direct pe YouTube și urmărit de mii de oameni. Imaginile îl surprind pe preot uimit, după care e lovit bursc cu cuțitul în față. Episcopul a devenit cunoscut în timpul pandemiei de Covid-19. La acea vreme, el a declarat că închiderea orașului Sydney este „sclavie în masă". El a susținut, de asemenea, că vaccinurile sunt inutile, deoarece o viață „normală" ar crește imunitatea. „Suntem oameni? Pentru că suntem tratați ca niște animale", a spus episcopul Emmanuel într-o predică din 2021 „Încurajează oamenii să meargă să se vaccineze și să stea acasă. Oamenii s-au săturat.", spunea el.

Unele rapoarte sugerează că cel puțin alți doi au cetățeni fost, de asemenea, înjunghiați în lupta care a urmat. Poliția din New South Wales (NSW) a declarat că a răspuns incidentului, care a avut loc după ora 19:00. Atacul are loc la doar 48 de ore după ce șase persoane au fost ucise în mall-ul Westfield din Bondi Junction de un cuțitar nebun. Joel Cauchi, în vârstă de 40 de ani, a ucis cinci femei și un agent de securitate. De asemenea, a rănit și alte persoane înainte de a fi lichidat de poliție. Nu există momentan informații că cele două evenimente sunt legate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE