Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Un general canadian prins de ruși în timp ce încerca să fugă din Azovstal. El ar fi condus un laborator biologic secret!

Postat la: 03.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Generalul canadian Trevor Cadier a fost arestat în timp ce încerca să fugă de pe teritoriul combinatului "Azovstal", din Mariupol, a anunțat publicația Vzgliad. Potrivit informațiilor disponibile, generalul a condus laboratorul biologic nr.1 din Ucraina, unde 18 persoane au lucrat cu virusuri letale. Cadier a fost adus la Moscova unde va fi deferit justiției, transmite canalul "360".

Utilizatorii rețelei Twitter au propus ca generalul, în cazul în care va fi prins, să testeze pe propria piele noile medicamente, ca pedeapsă. Din informațiile anterioare s-a făcut cunoscut că la "Azovstal" se află un general-mercenar, care ține legătura cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. După cum amintește Vzgliad, de pe teritoriul întreprinderii "Azovstal" au fost evacuați 101 oameni, inclusiv femei și copii.

Potrivit Ministerului Apărării al Rusiei, pe 30 aprilie, din interiorul combinatului "Azovstal" și din casele învecinate au ieșit 46 de oameni, pentru ca pe 1 mai să fie eliberate din incinta uzinei 80 de civili. Se precizează că persoanele care au ieșit la 30 aprilie au decis de bună voie să rămână în republica DNR. Un bărbat care a părăsit teritoriul întreprinderii anterior a relatat că la "Azovstal" au rămas cel puțin 300 de civili.

Publicația Vzgliad a scris anterior că, pe lângă naționaliști, la "Azovstal" s-ar putea afla și înalți reprezentanți ai comandamentului țărilor NATO. Vzgliad amintește, totodată, că președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat ca "Azovstal", ultimul bastion al naționaliștilor ucraineni, să nu fie luat cu asalt, ci să fie blocat în așa fel, încât "nici musca să nu treacă".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE