Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce naiba mai cauta astia de la FMI pe la noi, daca Ponta zice ca ne-am platit datoriile?!

Postat la: 23.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tot citesc in stanga si-n dreapta despre delegatia FMI, despre masurile luate de guvern, despre faptul ca bosii finantelor mondiale - in fapt, niste asasini economici - nu agreează că vrem sa reducem TVA si sa marim salariile si despre fatul că Ponta se chinuie ca un Sisif sa-i convingă.

Nu doresc sa ma lungesc mult pe acest subiect dar am si eu o chestiune de ridicat. Cu ceva vreme in urmă, Victor Ponta ne anunta cu surle si trâmbiți că ne-am plătit toate datoriile externe, ca nu mai avem de dat nimic nici la FMI, nici la Banca Mondiala, nici la UE. Ba chiar s-a laudat ca s-a primit si confirmarea ca avem datorii zero, confirmata si de o parte a presei pro-guvernamentala.

Sigur, ne spunea, un mic acord stand-by nu-i de lepădat, dar asta nu implica sacrificii din partea noastra. Ca atare, daca nu mai avem nimic de dat si nici nu mai vrem sa avem de luat, ce naibii mai se fâțâie astia de la FMI pe aici pe la noi sa pună conditii? Ori Ponta minte, ceea ce n-ar fi pentru prima oara, caci el minte cum respira, si in realitate mai avem datorii, fie acelasi Ponta e gata sa ne branseze iarasi la dependenta de finatele mondiale si, atunci, e netrebnic!

Bogdan Comaroni

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE