Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ieri eroi, azi criminali!

Postat la: 03.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Este nefiresc pentru o civilizatie superioara, cum se pretinde si cea neaoșă, ca opinia publica sa basculeze atat de rapid de la o stare la alta, alimentata fiind de mass-media si de serviciile de (dez)informatii, care au alte interese economico-politice. In noul context geo-strategic international, in care SUA doreste ca România sa faca parte din Coridorul Sanitar dintre Rusia si Occident, numai o situatie stabila in tara noastra nu se doreste.

Asa ca intră in scena saltimbancii de serviciu, evident, secret. Tonomatele si tolomatele! Dupa incidentul din Colectiv, in care apar din ce in ce mai multe probe ca a fost unul premeditat, si nu datorat unui nefericit concurs de imprejurari, opinia publica a fost folosita, manipulata, dupa bunul plac al intereselor ostile ale tarii. România trebuie pusă in genunchi si "cu botul la savarină", curva de serviciu de pe linia de centură a Europei Occidentale, la care să tragă Tiristii ruși. Coridorul ăsta Sanitar, cum a fost numit de SUA, trebuie sa cuprinda mare parte din statele foste comuniste, Bulgaria, România, Ungaria, Polonia, Tările Baltice, mai nou, Muntenegru, pentru că Serbia e data naibii, ca si in al Doilea Război Mondial, dar unde rusii isi amplaseaza rachete, ca să fie la un pas parol, la o aruncătură de misilă, de Deveselu.

România, așadar, nu trebuie sa vada asta, nu trebuie sa constientizeze ca este carne de tun. Trebuie măcinata, trebuie preocupata cu alte chestiuni "importante", nu cu cele esentiale, existentiale. Asa ca trebuie provocata o ampla dezbatere nationala pe diverse teme, opinia publica trebuie invrajbita si robotizata, lobotomizata. Cea care e semi-constientă. Cea inconstienta e bine sa ramana tabloidizata si manelizată. Prinsă in arenele jocurilor sportive precum jocurile cu gladiatori ce imbecilizau cetatenii Romei antice, imperiul mamă al devizei "divide et impera!"

Mai intai a fost atacata Biserica, in cel mai josnic mod cu putinta, intr-o tara eminamente crestina. Necuratu' si-a bagat, apoi, coada in structurile statului, a inlocuit un guvern legitim, eficient, independent de datorii externe cu unul de tehnocrati, aserviti FMI si Băncii Mondiale, care ne va reindatora, cu propensiuni de asasinat economic, din voia a 10.000 de manifestanti care s-au erijat in majoritatea poporului român. Guvernul instalat este unul impus de Occident, de interesele meschine ale Ocultei Mondiale, garantat nu de Marian Vanghelie, ci de George Soros.

Dupa Biserica au fost atacati pompierii, cei de la ISU. Initial, media i-a facut eroi. I-a numit "cei care au luptat pentru vietile victimelor din Colectiv". Apoi, au fost "demascati" - numai comunistii demascau - ca si criminali. La fel si medicii. Initial niste eroi, care au stat zi si noapte la capataiul bolnavilor, sunt astazi nemernici, ucigasi etc. Asta pentru ca un medic anonim de la Spitalul de Arsi a denuntat unui gazetar pițifelnic, mercantil, avid dupa faimă, la ordinul serviciilor secrete, infiltrat in presa de ani de zile, că in acel spital ranitii au murit din pricina infectiilor si nu pentru ca aveau plamanii arsi, organele interne topite, ori ca aveau arsuri pe marea parte a corpului, ceea ce pana si un copil stie ca daca nu este permisa transpiratia, din pricina arsurii pielii, atunci corpul se intoxica, neputand elimina toxinele, ceea ce e letal. Asta pentru ca in România se practica denuntul si esti inhatat de DNA de pe strada daca esti denuntat, dupa modelul statelor comuniste sau naziste.

Nu spun ca nu trebuie gasiti vinovatii. Nu spun ca ei nu trebuie sa plateasca. Dar e bine ca anchetele sa se faca pe baza de probe, vinovatii trebuie inculpati si mai apoi condamnati cu dovezi temeinice, nu cu denunturi calomnioase, cu influentarea opiniei publice pana la iesirea in strada, pentru ca asa doresc destabilizatorii de opinie precum deontologul SRI, juniorul Securitatii comuniste, ce trăieste din dosare "servite" si anchete "prefacute", altfel un tolomac fabricat la scoala de presa a gazetariei de tip "minutul si scorul". Da, vinovatii sa plateasca, dar nu vânatoare de vrajitoare si nici vinovati de serviciu. Acelasi serviciu!

Bogdan Comaroni

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE