Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Unica șansă a debitorului la ANAF!

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Codul Fiscal are în jur de 2.000 de pagini iar prevederile acestuia se modifică pe bandă rulantă, fapt pentru care este, practic, imposibil de aplicat ad litteram de către contribuabilul de bună credinţă. Ca atare, în permanență suntem bombardaţi cu citaţii de la Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF) pentru diverse lămuriri, dar mai ales pentru achitarea unor debite rezultate în urma unor recalculări.

Povestea de mai jos descrie cel mai bine ceea ce se întâmplă la ora actuală în relaţia dintre contribuabilul român şi ANAF, fapt pentru care ANAF a devenit Dumnezeul României. Un cetăţean "uitase" să-şi plătească impozitele, aşa că fiscul i-a trimis o citaţie, care îl obligă să se prezinte la o întrevedere, pentru a lămuri lucrurile. Omul era destul de îngrijorat, aşa că i-a cerut sfatul celui mai bun prieten, iar acesta i-a spus:

- Nu prea mă pricep, dar cred că cel mai bine ar fi să te îmbraci jalnic, să te duci nebărbierit şi cu hainele rupte. Astfel, li se va face milă de ţine şi te vor lasă în pace! Apoi, cetăţeanul şi-a întrebat avocatul, iar acesta i-a spus tocmai invers:
- Te îmbraci ultima fiţă, îţi iei ceasul de aur, Rolls-ul - trebuie să îi impresionezi. Li se va face frică de ţine, de bogăţia şi influenţa ta şi te vor lasă în pace! Fiind în continuare nehotărât, cetățeanul se decide să-l viziteze pe duhovnicul său. Îi spune povestea lui, iar duhovnicul îi răspunde:
- Fiule, îţi voi istorisi una dintre pildele străvechi, iar asta cred că va arunca puţină lumina asupra problemei tale. Se spune că era odată o fată frumoasă, care urma să se mărite. Neştiind ce să poarte în noaptea nunţii, şi-a întrebat mama, iar aceasta i-a spus să ia rochia neagră a bunicii, încheiată până în gât şi o eşarfă, astfel încât să i se vadă numai chipul. Prietena ei cea mai bună, pe de altă parte, a sfătuit-o să se îmbrace cât mai sexy, cu lenjerie modernă şi incitantă. Cetăţeanul rămase încurcat: - Îţi mulţumesc mult, părinte, dar... ce legătură are asta cu mine şi cu fiscul?
- Fiule, i-a mai spus duhovnicul înţelegător, nu contează cum te îmbraci. Oricum, te vor f..te la fel!

Ion Teleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE