Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conspiratie? Tinerii din Clubul Colectiv au fost arsi dupa un ritual celtic

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa ce initial a fost privita cu circumspectie pe retelele de socializare, teoria conspiratiei legata de incendiul de la Clubul Colectiv isi gaseste din ce in ce mai multi adepti. Cu atat mai mult dupa difuzarea videoclipului care arata clar ca nu a aparut incendiul de la artificiile din timpul piedei The Day We Die, a celor de la Goodbye To Gravity.

O prima teorie a fost lansata de jurnalistul George Roncea, cel care a si difuzat masiv acest videoclip. A aparut apoi declaratia ziaristului Andrei Mantog, de la revista Kamikaze, care a spus intr-o emisiune televizata că joi, cu o zi inaintea incendiului, un personaj politic important i-a afirmat ca urmeaza un incident violent, cu multi morti, care sa musamalizeze scandalul provocat de Gabriel Oprea prin decesul politistului motociclist care insotea coloana sa oficială. Mai apoi si jurnalistul Robert Turcescu a inceput sa puna o serie intreaga de intrebari, cu atata mai mult cu cat videoclipul de care am amintit a disparut de pe Youtube in mod suspect.

De asemenea, multi dintre cei care nu s-au dus in club dar ar fi trebuit sa mearga spun ca au fost avizati de anumite persoane sa nu se duca la acel concert pentru ca e posibil sa se intample ceva rau si ca e mai bine sa stea acasa. In acest context au aparut si o serie de informatii legate de apartenentele unor membri ai autoritatilor si guvernanti la grupuri masonice, sau de sorginte new age. Cea mai noua teorie a conspiratiei spune ca tinerii din colectiv au pierit intr-un ritual ocult, premeditat, exact ca in acel ritual de Halloween, de sorginte celtica, cand tineri erau sacrificati si omorati prin ardere, pentru a asigura continuitatea celorlalti din grup in fata unor forte demonice.

Un specialist in pirotehnie a declarat ca un foc normal se extinde in conditii optime cu 1,5 - 5 m pe minut. Intr-o incinta ca aceea bogata in dioxid de carbon, deci saraca in oxigen, focul e mult incetinit. Plus ca artificiile normale nu aveau cum sa aprinda de la acea distanta buretii pusi pe stalpii din fata scenei. La Colectiv, focul s-a extins cu 1,5-2 m pe secunda, ceea ce dovedeste prezenta unei substante deosebit de inflamabila si de volatila care se acumulase in tavan, un gaz care rezida in acea zona si care a declansat fenomenul de flashflow. Buretele era si el imbibat cu aceasta substanta si topindu-se a degazat monoxid de carbon si un gaz cianhidirc, asemanator cu Zyclon B, al nazistilor, clubul devenind un cuptor de exterminare.

Astfel de organizatii oculte isi aleg cu grija locurile si datele unde urmeaza sa aiba loc sacrificii. Ca si in cazul lui 11 septembrie 2001, cu acea serie intreaga de coincidente si numerologie. Nu intamplator, spune aceasta teorie a conspiratiei, s-a ales Halloween, apoi acest ritual celtic al sacrificarii prin ardere a tinerilor, melodia trupei: "The Day We Die", acea locatie, intr-un subsol, care era blocat cu lacate, devenind o catacomba, un mare mormant colectiv. Mai mult era vorba despre un concert de rock, unde se folosesc semnele atribuite satanismului si anarhismului, multe simboluri illuminati etc.

In acest context este interesant cun a reactionat Biserica, in prima faza mentionand ca e vorba de satanisti si de ritualuri satanice, PF Daniel disparand de pe posturile TV si din zona media. La fata locului, printre lumânari, au fost expuse obiecte oculte, de sorginte demonica, precum acel "666", tocmai ca sa intareasca acest fapt, ca in club se petrec lucruri necurate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE