Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Andronic la DNA. Seful EvZ a fost audiat in legatura cu Nicolae Dumitru, zis NIRO, si afacerile acestuia

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Seful Evenimentului Zilei a fost audiat miercuri de procurorii DNA timp de mai bine de trei ore, interval in care Dan Andronic a dat mai multe declaratii scrise in legatura cu afaceri legate de Nicolae Dumitru, zis Niro, implicat in scandalurile Microsoft si EADS. Niro a fost la radul lui audiat la sfarsitul anului trecut, fiind si arestat in aceste dosare.

Dan Andronic, un foarte apropiat al lui Nicolae Dumitru, finantator al ziarului Evenimentul Zilei, a sosit la DNA la primele ore ale dimineţii si nu a dorit sa dea nicio declaratie pentru putinii ziaristi prezenti care, ca o coincidenta, se aflau in fata DNA. Andronic a adus cu el mai multe documente care au fost prezentate anchetatorilor, potrivit unor surse judiciare.

Nici la iesire, Andronic nu a vrut sa comunice cu presa. Seful din acte al EvZ are mai multe legaturi de afaceri cu Nicolae Dumitru, acesta fiindu-i si rudă prin cumetrie. Acelasi gen de relatii bazate pe interese pecuniare le are Andronic si cu Dorin Cocos, dar si cu Elena Udrea, al cărei apropiat a fost pana de curand.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE