Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Documentul care arata ca Iohannis a sfidat Ziua Nationala, Ziua Drapelului si Ziua Imnului cat a fost primarul Sibiului

Postat la: 29.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Iohannis a provocat un imens scandal politic in plina campanie electorala dupa ce a refuzat sa-i invite la Ziua României pe Victor Ponta si Liviu Dragnea, pe motiv ca ar avea dosare penale. A refuzat mai apoi s-o invite si pe Gabriela Firea, primarul Bucurestiului.

Pentru asta, lui Iohannis i s-a reprosat ca si el este condamnat in dosarul casei retrocedate prin fals si uz de fals si, in plus, mai are deschise cateva dosare in faza de cercetare penala. Iohannis nu aplica aceleasi criterii si asta o recunoaste singur. Intrebat de o reportera de ce l-a invitat pe Traian Basescu la Ziua Nationala, Iohannis a spus ca asa a considerat el, pentru ca a fost presedinte al României. I s-a spus ca si Traian Basescu are dosar, iar Iohannis a raspuns ca stie. "Lui Basescu nu trebuie sa i se aplice aceleasi criterii ca si lui Dragnea?", a intrebat ziarista. "Ba da!", a raspuns halucinant, Iohannis.

Mai jos publicam un centralizator care arata cat de interesat este Iohannis de prezenta la Ziua Nationala, de pe vremea cand era primar al Sibiului. Centralizatorul este facut chiar de sibieni, cei care ar fi trebuit sa-l vada pe edil prezent la astfel de ceremonii. Cu toate ca a ignorat aproape in totalitate Ziua Nationala, ca si Ziua Drapelului etc., Iohannis taie si spanzura azi pe tema prezentei la o astfel de zi importanta precum este 1 decembrie, care reprezinta nu numai Ziua Nationala ci sarbatoarea Unirii Ardealului cu Tara si formarea României moderne.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE