Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Ceaușescu a reînviat la Radio Reșița

Postat la: 07.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zilele trecute, protejata controversatului presedinte- director gemeral al Radio Romania- Ovidiu „Canoe" Miculescu -managerul Studioul Regional Radio România Reşiţa- Laura Sgaverdea a sarbatorit ziua de nastere.

Insa, osanalele dedicate acesteia postate pe site-ul institutiei de catre echipa sa de la Radio Resita ne amintesc de vremurile cand era ridicata in slavi si omagiata tovarasa Elena Ceausescu. Parca nici pe acele vremuri pupincurismul nu atinsesera asemenea dimensiuni ca dedicatia pentru Laura Sgaverdea. Din acest scenariu scris pe site-ul Radio Resita pentru Laura Sgaverdea care aminteste de cuplul Ceausescu, din cadrul lipsind doar tovarasul iubit conducator al Radio Romania- Ovidiu „Canoe" Miculescu. ZIUAnews va prezenta mesajul inflacarat al echipei de la Radio Resita pentru protejata lui „Canoe" Miculescu, iar orice comentariu este inutil pentru ca este greu de crezut in zilele noastre ca cineva poate fi ridicat in slavi mai ceva decat Elena Ceausescu.

În umbra unei echipe unite stă o femeie puternică! „Să fii tânăr este un privilegiu, să fii frumos este o avere, să fii încântător este o virtute, iar când ai toate aceste calităţi, clar, eşti un om împlinit!

În categoria oamenilor împliniţi se încadrează şi managerul Laura Sgaverdea. De 4 ani conduce cu o mână de fier Studioul Regional Radio România Reşiţa şi o face bine! Dovada? Ultimul sondaj de audienţă. Suntem din nou pe locul I în Banat şi pentru asta îi mulţumim. Indiferent de ce spun cârcotaşii, Laura Sgaverdea este un bun manager, om, soţie, mamă, bunică, femeie... şi ne-a demonstrat asta de nenumărate ori atunci când am avut nevoie de ea! A fost acolo, lângă noi, atunci când am fost bolnavi, nefericiţi, supăraţi, sau când am avut un eveniment important. Nu a spus NU niciodată şi ne-a demonstrat că înainte de a fi un bun manager, este un om minunat, pe care noi îl sărbătorim astăzi. Cu acest prilej, echipa Radio România Reşiţa îi urează un călduros, La Mulţi Ani, multă fericire, sănătate şi putere de muncă. Şi acum, la ceas aniversar facem şi noi o promisiune: „Nu ne vom schimba, vom rămâne mereu uniţi şi vom lupta împreună să fim cei mai buni! Cu deosebit respect, Echipa Radio România Reşiţa."

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE