Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Papa Francisc va vizita Romania: "Rugaţi-vă pentru mine şi sper să fac o vizită"

Postat la: 11.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Papa Francisc s-a întâlnit joi cu noul ambasador român la Vatican, Liviu-Petru Zăpîrţan, sugerându-i la final intenţia de a efectua o vizită în România. Papa Francisc l-a primit în audienţă joi pe Liviu-Petru Zăpîrţan, noul ambasador al României la Sfântul Scaun, ocazie cu care diplomatul român a prezentat scrisorile de acreditare.

Liviu-Petru Zăpîrţan a venit la întâlnirea cu Suvernanul Pontif alături de soţia sa şi de o delegaţie din România. La finalul întrevederii, Papa Francisc i-a transmis noului ambasador al României următorul mesaj: "Rugaţi-vă pentru mine şi sper să fac o vizită". Singurul Suveran Pontif care a efectuat o vizită în România a fost Papa Ioan-Paul al II-lea, în anul 1999. În 2015, Papa Francisc s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, notează Rome Reports, o agenţie de presă privată şi independentă cu sediul în Roma şi specializată în relatări despre activităţile Vaticanului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE