Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primul dosar penal din care au fost înlăturate interceptarile făcute în mod nelegal

Postat la: 07.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ieri, Înalta Curte de Casație și Justiție a înlăturat, la solicitarea apărării, înregistrările efectuate în mod nelegal în mult mediatizatul Dosar „Consultanța", dosar în care sunt cercetați, pe lângă deputatul Mircea Gheorghe Drăghici, si aproape 40 de primari ai diverselor Unități Administrativ Teritoriale din județul Argeș, precum și două foste angajate ale societății care a asigurat consultanța (S.C. European Project Consulting S.R.L.).

Contactat telefonic, avocatul Constantin Florin Durgheu, apărătorul ales al deputatului Mircea Gheorghe Drăghici, precum și al celor două foste angajate ale societății care a asigurat consultanța, ne-a declarat : „Mă bucură nespus această decizie, atât pentru faptul că este normală, legală și temeinică, cât și pentru faptul că vine într-un moment tulbure, în care instanțele de judecată au respins în mod nefondat, pe bandă rulantă, solicitările de înlăturare a înregistrărilor nelegal efectuate. Din câte cunosc, este pentru prima dată când o instanță de judecată (și nu orice instanță, ci tocmai Instanța Supremă), dă eficiență celebrei Decizii nr. 51, pronunțată de Curtea Constituțională, la data de 16.02.2016".

În continuare, avocatul Constantin Florin Durgheu și-a exprimat speranța ca, de acum înainte, lucrurile să intre pe făgașul normal și decizia Curții Constituționale să nu mai fie „cenzurată", în mod nelegal, de diversele instanțe judecătorești.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE