Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Târguri de turism exotice pentru plimbarea boşilor din Autoritatea Naţională pentru Turism

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nici nu s-a obisnuit bine cu usile si lifturile de la Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, ca déjà noua sefa a Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Anca Pavel Nedea, a si trecut la rezolvarea unor "probleme serioase si stringente" ale institutiei.

Astfel, printre primele prioritatii ale acesteia s-a numarat si alcatuirea calendarului de anul viitor privind participarea ANT la targurile si expozitiile internationale de turism. Insa, nimeni nu stie care au criteriile de stabilire a targurilor unde va Romania va participa in 2016, fapt pentru o serie de manifestari international de interes pentru turismul din tara noastra au disparut din calendar cum ar fi unele din Austria, Germania, Spania sau Italia.

In schimb, Anca Nedea, poate si sfatuita de o constanteaca de a sa-vicepresedintele Mirela Matichescu, a inclus in calendarul targurilor mai multe destinatii exotice precum India, Japonia, China sau Dubai, de unde numarul turistilor din aceste tari care vin in Romania pot incapea intr-un autocar.

Dar ce, mai conteaza daca vine sau nu vreun turist, important este sa mearga cei din bordul ANT la aceste evenimente exotice, ca deh... se calatoreste bine si confortabil pe banii publici. Ramane de vazut daca calendarul pentru targurile internationale din 2016 intocmit de catre Anca Pavel Nedea va ramane batut in cuie sau va suferi modificari in functie de anumite interese, fara nicio legatura cu promovarea turismului romanesc peste hotare?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE