Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un fost fotbalist de la Otelul Galaţi, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Postat la: 26.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Printr-o decizie a premierului Victor Ponta publicată marti în Monitorul Oficial, Marius Humelnicu, nascut la 22 octombrie 1977 la Galati, a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Acesta este un fost fotbalist care a jucat la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Gloria Buzău, Cimentul Fieni, Dacia Unirea Brăila, Politehnica Iași, Rocar București, iar în străinătate la Șahdag Ǫusar și Gilan Ǫabala din Azerbaidjan. Marius Humelnicu este membru PSD si consilier local din partea aceluiasi partid la Consiliul Local Galati.

In 2009, fostul fotbalist Marius Humelnicu a fost pus director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport de către actualul europarlamentar Dan Nica, inlocuind-o pe fosta mare atleta Fita Lovin.

In 2008, el s-a remarcat prin faptul ca a fost şeful de campanie al deputatului Lucreţia Roşca, adica a dus geanta acesteia, iar, ulterior cand era director peste sportul galatean, impus de catre Dan Nica, prin achiziţionarea controversata a unor echipamentelor necesare la Bazinul Olimpic, la hotelul si restaurantul directiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE