Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Fiul ilegitim al Prinţului Albert de Monaco, dintr-o aventura cu o starletă germană, face dezvăluiri: „Tatăl meu nu vrea să facă testul ADN!"

Postat la: 21.11.2020 - 08:28 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daniel Fiedler, în vârstă de 33 de ani, susţine că este fiul Prinţului Albert de Monaco, declarând că nu va renunţa la lupta de a fi recunoscut.

Daniel a acordat un interviu pentru Oggi în care a vorbit deschis despre toată situaţia lui - subliniind că nu visează la privilegii regale, doar vrea să ştie adevărul despre tatăl lui. Acum, după 33 de ani, fiul în cauză, Daniel, revine, cerându-i prinţului să îşi facă din nou testul ADN. Iar mărturisirile lui despre mama sa sunt surprinzătoare.

Apariţia lui Daniel în presă nu e noua, se stia despre el încă din 1987, când mama lui, starleta germană Bea Fiedler (care a aparut intr-o fotografie însărcinată, pe coperta unei reviste italiene), i-a intentat prinţului un proces de paternitate. La acea vreme, Albert de Monaco a prezentat o mostră de ADN - dar paternitatea nu a putut fi adeverită sau negată, întrucât prinţul nu a acceptat să facă testul cu martori. Astfel că ar fi putut furniza o mostră ADN a oricărui alt bărbat. Ceea ce a susţinut şi Bea Fiedler.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE