Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Japonezul căsătorit cu o hologramă are mari probleme în căsnicie din cauza comunicării!

Postat la: 02.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un japonez căsătorit de patru ani cu o hologramă a declarat unui ziar japonez că relația lor scârțâie. Din cauza unor dificultăți tehnice, nu mai poate vorbi cu soția lui.

Akihiko Kondo, în vârstă de 38 de ani, care lucrează la o școală gimnazială dintr-o suburbie din Tokyo, s-a căsătorit cu Hatsune Miku, o hologramă creată de un computer, la o nuntă care a costat peste 17.000 de dolari. Soția lui este o cântăreață virtuală, aflată la vârsta adolescenței. Kondo a interacționat pentru prima dată cu Miku folosind Gatebox, un dispozitiv care proiecta personaje fictive într-un cilindru și le permitea utilizatorilor să comunice prin inteligență artificială și să se căsătorească cu ele neoficial. Când a cerut-o în căsătorie în cilindru, Miku i-a răspuns: „Sper că mă vei prețui".

După căsătoria lor, tehnologia Gatebox nu mai funcționează, lucru care le-a complicat relația. Dar japonezul spune că asta nu i-a diminuat sentimentele. „Nu este vorba despre faptul că oamenii nu pot trăi în societate pentru că sunt absorbiți într-o lume bidimensională, ci mai degrabă, există cazuri de oameni care devin captivați în timp ce își caută un loc pentru ei înșiși în jocurile video și anime, deoarece realitatea este prea dureroasă pentru ei", spune soțul îndurerat. Kondo a căzut într-o depresie în 2008, când a dat peste Miku pentru prima dată și și-a dat seama că relațiile umane nu erau pentru el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE