Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Luminiţei Anghel dezvaluie care sunt cele mai proaste trei voci din muzica românească

Postat la: 14.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscuta cantareata Luminiţa Anghel a răspuns la întrebarea care sunt cele mai proaste trei voci din muzica românească?

Prima enumerată a fost Laurette.Când a venit vorba de voci proaste de pe teritoriul mioritic, pe lângă Laurette, Luminiţa Anghel i-a mai numit pe Roxy Manelista şi pe Cristi din Banat. De ultimii doi prea multe nu se ştiu, însă numele lui Laurette este de notorietate azi. Recent, aceasta a fost agresată şi bătută într-un hotel din zona Lipscani. Înainte, a lansat şi un videoclip la piesa „Bad Girl" („Fata rea").

„Noua piesă se numeşte Big Girl. Este o piesă care se adresează femeilor de oraş, independente, care ştiu ce îşi doresc, maşini de lux, opulenţă, vacanţe etc. E adresată fetelor care nu au nevoie de nici un bărbat. Piesa este realizată în colaborare cu un tip din Tanzania, el cântă în engleză, iar eu în română. Piesa, care face parte din albumul pe care îl pregătesc, este a patra lansată anul acesta cu videoclip şi sper să fie primită super bine de fetele ambiţioase. Maşinile fac totul în videoclip şi cred că orice fată îşi doreşte o maşină puternică", a declarat Laurette, în exclusivitate pentru aceeaşi publicaţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE