Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Oficialii Summit-ului NATO de la Madrid au avut în meniu salata rusească!

Postat la: 29.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În timp ce așteptau sosirea la summit-ul NATO de la Madrid a președintelui Biden și a altor lideri mondiali,oficialii internaționali și jurnaliștii au fost uimiți să descopere în chiar în partea de sus a meniului restaurantului unde se desfășoară acivitatea, faimoasa salată rusească.

Prezența „salatei rusești" în meniul restaurantului situat în spațiul unde se desfășoară summit-ul NATO de la Madrid a provocat uimire consternare în rândul demnitarilor și jurnaliștilor prezenți la acest eveniment, informează Reuters. Această salată este extrem de populară în Spania și e prezentă în meniurile multor restaurante din această țară. Prezența „salatei rusești" în meniul unui summit al NATO în care Rusia, după invadarea Ucrainei, urmează a fi catalogată oficial drept „o amenințare de securitate" în noul concept strategic al Alianței, a generat însă iritare și stupoare printre participanți.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE