Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Al Treilea Război Mondial e unul monetar: Noua monedă mondială bazată pe resurse arată că SUA vor intra în curând în conflict direct cu Rusia!

Postat la: 15.04.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Războiul din Ucraina este mai rău decât am crezut: este în mod evident al treilea război mondial și fiecare țară ar trebui să ia în considerare acest lucru.

În timpul invaziei Ucrainei, Rusia a măturat toate sancțiunile NATO cu o simplă mișcare a mâinii, pentru că este capabilă să își garanteze autosuficiența alimentară și puterea de cumpărare internă pentru cel puțin doi ani. Acest lucru înseamnă că este imposibil să vedem o revoltă populară pe scară largă împotriva guvernului din Rusia în mai puțin de doi ani, indiferent de rezultatul războiului din Ucraina, iar președintele Putin a înțeles de mult timp acest lucru. Înainte de război, rezervele în dolari ale băncilor rusești se ridicau la peste 350 de miliarde de dolari americani.

Evident, această sumă a fost înghețată de NATO, ceea ce a dus la scăderea drastică a rublei rusești! Dar, spre surprinderea tuturor, Vladimir Putin a declarat că de acum înainte cumpărarea petrolului și gazelor sale către țările ostile se va face în ruble rusești și nu în dolari! Și în mai puțin de 48 de ore, rubla rusească a reluat o creștere fulminantă pe piețele internaționale și, mai rău, chinezii au început de ceva vreme să-și reducă rezervele în dolari, pentru că au în rezervă în băncile americane puțin peste 900 de miliarde de dolari.

India, Pakistanul și multe alte țări fac deja tranzacții cu China și Rusia fără a folosi dolarul, iar recent India a cumpărat petrol și gaze din Rusia printr-un schimb direct între ruble și rupii. China încearcă de un an de zile să poziționeze yuanul chinezesc ca monedă de referință după dolar, iar războiul din Ucraina este o opțiune bună pentru aceasta. Președintele Biden tocmai și-a dat seama de fapt de adevărata problemă: războiul este monetar! Al treilea război mondial al Rusiei are ca scop distrugerea Americii prin distrugerea puterii dolarului ca monedă de referință.

Rusia vrea să doboare dolarul și, prin urmare, omnipotența americană, indiferent de costuri. Statele Unite trăiesc din dolar, iar Biden știe foarte bine acest lucru, deși este cea mai îndatorată țară din lume, rămâne puternică din punct de vedere economic datorită platformei indispensabile care este dolarul și sistemul său SWIFT. Astăzi, Putin și aliații săi vor să spargă dolarul și să incite toate țările care au o monedă să își valorifice moneda locală pentru a nu mai depinde de dolar, care va scădea drastic dacă acest război nu se va încheia curând.

Recenta vizită a lui Biden în Polonia spune totul: situația este foarte gravă! Dacă și Europa se va simți obligată să cumpere totul din Rusia în ruble, lumea va avea două monede de referință foarte puternice: rubla pentru Europa și yuanul chinezesc pentru Asia. Pentru restul lumii, dolarul american se va prăbuși complet și acesta va fi sfârșitul SUA ca putere economică. SUA nu vor recunoaște niciodată această situație. În Polonia, Biden se pregătește deci de război: el vrea să folosească Polonia și ceea ce va rămâne din Ucraina după separarea evidentă care ar urma să aibă loc după referendumul anunțat în cercurile separatiste pro-ruse, ca baze de rezervă pentru armata care va da asaltul asupra Rusiei.

Rusia va profita de acest lucru pentru a distruge complet Polonia și ceea ce va rămâne din NATO dislocat în Europa. Acest război devine din ce în ce mai clar, iar amploarea lui este aproape inevitabilă. În aceste zile, Congresul american ar vota în favoarea intrării SUA în război, deoarece este inacceptabil ca dolarul să își piardă locul de referință la nivel mondial. Confruntarea mult evitată dintre cele două superputeri mondiale va avea loc și lumea va avea de suferit, cu excepția continentului asiatic, care va jura foarte repede credință superputerii chineze, care îl va proteja.

Africa, care importă aproape totul din Occident, va suferi din plin de pe urma acestui război și va înmulți loviturile de stat militare care îi vor spori sărăcia și ruina. Tonul începe să scadă în Europa, tot mai multe voci se ridică împotriva SUA, cum ar fi candidații Melanchon și Zemour, care consideră că Franța ar trebui să nu mai urmeze SUA ca un câine, în detrimentul francezilor care suferă deja foarte mult. Statele Unite vor purta războiul doar pentru moneda lor, în timp ce vom asista în curând la dislocarea NATO, multe țări părăsind barca, Franța fiind prima, urmată de Germania, apoi de Italia și Spania.

Putem afirma deja, fără riscul de a ne înșela, că SUA au fost prinse în capcană de Rusia, care nu a înghițit niciodată pilula amară a destrămării URSS și a căderii Zidului Berlinului și, mai ales, a nerespectării acordurilor care au urmat. E târziu acum? Ei bine, da, este târziu. Rusia nu va părăsi Ucraina fără a o diviza. Europa nu se va descurca fără gazul și petrolul rusesc decât dacă SUA își ruinează economia încercând să vândă continentului european gaz mai scump, deoarece acesta va fi lichefiat. Yuang-ul chinezesc va prelua controlul comerțului între țările BRICS și se va poziționa în fața unui dolar mai slab ca niciodată.

Războiul dintre SUA și Rusia va distruge total Ucraina și Polonia; o Rusie slăbită și o SUA total ruinată, cu tot continentul european și chiar Africa vor vedea ziua de apoi. Prima putere economică mondială va fi China, urmată de India, etc. Puterea SUA este legată de dolar: dacă intră în război cu Rusia și cu yuangul chinezesc, care vrea să devină moneda de referință, nu vor avea niciodată timp să le împace: războiul va face ca dolarul să scadă rapid, iar yuangul să crească, făcând ca economia americană să devină depășită.

Europa ar trebui să sacrifice în mod absolut Ucraina și să se disocieze de alianța atlantică pentru a salva continentul, dacă acest lucru mai este posibil. Dislocarea NATO ar trebui să se accelereze după următoarele alegeri din Franța și foarte rapid dacă Macron pierde puterea. Americanii trebuie să facă totul pentru a păstra relații bune cu continentul european, inclusiv cu Rusia și cu toți cei care vor părăsi NATO, pentru a le garanta stabilitatea, nu mai ca prima putere economică a lumii, ci ca a doua după China, altfel va fi sfârșitul uniunilor lor cu o posibilă divizare a SUA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE