Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ashley Biden afirmă că tatăl Joe a abuzat-o sexual "în repetate rânduri" în copilărie! VIDEO

Postat la: 06.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost publicată o înregistrare audio bombă a fiicei lui Joe Biden, Ashley Biden, în care prima fiică se străduiește cu disperare să facă rost de jurnalul ei pierdut și recunoaște în cele din urmă că presa mainstream și comunitatea de informații a mințit tot timpul... iar jurnalul este al ei.

Însemnările din jurnalul în cauză, confirmate acum de Ashley Biden ca fiind autentice, dezvăluie că a fost molestată sexual în copilărie și că are un resentiment profund față de tatăl ei - Joe Biden - pentru copilăria ei "hipersexualizată".

Confirmarea jurnalului înseamnă că mass-media mainstream, verificatorii de fapte și comunitatea de informații au fost total demascați în încercarea de a acoperi familia Biden coruptă și depravată și de a induce în eroare poporul american, pentru a doua oară.

Vă amintiți cum au spus că laptopul din iad al lui Hunter Biden era o știre falsă și au încercat să facă să dispară povestea în săptămânile dinaintea alegerilor din 2020? Jurnalul din iad al lui Ashley Biden este potențial și mai rău pentru ei.

Cei de la Project Veritas au publicat informații și înregistrări audio despre cum au ajuns la jurnalul lui Ashley Biden.

Cel mai șocant lucru din videoclip este o conversație cu Ashley Biden, care confirmă că obiectele sunt ale ei și încearcă să se înțeleagă cu Project Veritas pentru a recupera jurnalul incriminator și însemnările sale tulburătoare despre tatăl ei.

Răspunsul se află în ceea ce se află în jurnal. Acuzații de comportament sexual bolnav și îngrozitor al unui tată cu propria fiică mică - iar acum Ashley Biden declară oficial că ea a fost acea fiică mică, iar Joe Biden a fost tatăl în cauză.

În timp ce apărătorii lui Biden din mass-media susțin că acesta devine pur și simplu puțin prea "îndemânatic" uneori, o scufundare mai profundă în modelul său de comportament dezvăluie semne de întrebare serioase cu privire la natura omului.

Acesta este bărbatul care și-a sărutat nepoata pe buze în timp ce o strângea de mână în timp ce o mulțime de democrați privea la un eveniment de campanie în Iowa în 2020.

Fostul vicepreședinte a fost văzut ținând-o de mână pe Finnegan Biden, pe atunci în vârstă de 19 ani, în timp ce au ajuns la un eveniment de campanie la Universitatea Clarke din Dubuque, Iowa, duminică.

Biden, în vârstă de 77 de ani, a sărutat-o pe buze în timp ce o mulțime de democrați priveau.

Biden a fost criticat de conservatori de nenumărate ori în trecut pentru comentarii considerate "înfiorătoare" făcute la adresa unor persoane mai tinere, inclusiv o interacțiune din 2022, când președintele a descris o "prietenie" pe care a avut-o cu o fată de 12 ani... când avea 30 de ani.

"Ne cunoaștem de mult timp", a spus Biden după ce a arătat spre o femeie din mulțime la un eveniment la care ținea un discurs. "Ea avea 12 ani, iar eu aveam 30 de ani, dar oricum. Această femeie m-a ajutat să fac enorm de multe lucruri. Oricum."

Săptămâni mai târziu, Biden a făcut-o din nou, apropiindu-se pe furiș de o tânără pe la spate, adulmecând-o.

"Acum, un lucru foarte important pe care l-am spus fiicelor și nepoatelor mele - fără băieți serioși până la 30 de ani!" i-a spus Biden unei tinere necunoscute la evenimentul din Irvine, California.

"Ok, voi ține minte asta", a spus fata vizibil incomodă, în timp ce președintele s-a aplecat mai aproape, profitând de ocazie pentru a-i simți parfumul.

Înregistrarea video a schimbului de replici a fost postată pe Twitter de către reporterul Kalen D'Almeida, care a arătat că membri ai Secret Service au încercat să-l împiedice să filmeze.

Tara Reade, o fostă angajată în biroul lui Joe Biden din Senat, care spune că acesta a agresat-o sexual în 1993.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE