Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Asociatul lui Zelensky a fost prezent la "Mita lui Biden" - apoi a lucrat pentru Zelensky, care deține informații de șantaj despre familia Biden VIDEO

Postat la: 26.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit lui Peter Schweizer, care a scris un best-seller "Imperii secrete" despre afacerile familiei Biden, unul dintre cei mai importanți oficiali ai lui Vlodomyr Zelensky a stat în cameră când s-a discutat despre mituirea familiei Biden, Joe și Hunter.

"Președintele ucrainean Zelensky are un oficial de top care stătea în ședințele în care se vorbea despre mituirea familiei Biden.", spune Schweizer, care mai sugerează că Zelensky folosește acest lucru ca o pârghie asupra regimului Biden pentru arme și miliarde de dolari americani.

Peter Schweizer la Fox News:

  • Suntem în această situație din 2018.
  • Inițial au spus că nu au existat afaceri externe.
  • Apoi au schimbat și au spus că au existat. S-ar putea să fi existat înțelegeri străine, dar Biden nu a făcut niciun ban.
  • Apoi a devenit că Joe Biden nu știa despre nicio afacere.
  • Apoi a devenit că Joe Biden nu a participat la niciuna dintre tranzacții.
  • Iar acum s-a ajuns la faptul că nu a făcut afaceri cu fiul său.
  • Uite, implicațiile pentru asta sunt uriașe.

"Dacă te uiți la acel formular 1023 pe care FBI-ul l-a publicat, dacă acel document este adevărat, acel document arată că una dintre persoanele care a participat la acele întâlniri și care a auzit conversațiile despre mituirea familiei Biden lucra pentru - președintele Zelensky. Cine vrea să creadă cu adevărat, dacă acea întâlnire a avut loc și documentul este corect, că acea persoană nu s-a dus și nu i-a raportat președintelui Zelensky ceea ce a auzit? Și, din nou, dacă acel document este adevărat, cine vrea să creadă că președintele Zelensky și administrația sa nu au folosit acest lucru ca o pârghie asupra lui Joe Biden atunci când a fost vorba de negocieri privind politica ucraineană? S-ar putea să trebuiască să începem cu toții să învățăm cuvântul ucrainean pentru compromis, deoarece acesta este un indiciu foarte clar al modului în care a fost modelată politica acestei administrații față de Ucraina și, de asemenea, față de China. Este, de asemenea, convenabil pentru Zelensky că nu există o echipă de auditori americani în țara sa care să urmărească unde s-au dus toți acești bani.", adfirmă Schweizer.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE