Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce legătură ar putea fi intre declanșarea Celui de-al Treilea Război Mondial, aurora boreală sângerie si Secretul de la Fatima

Postat la: 13.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autor: Andreas Wailzer

Pe 5 noiembrie, aurore boreale au apărut în diferite culori pe cerul întregii Europe și al Americii de Nord. Aurore australe au fost observate în aceeași noapte în Australia.

În mod obișnuit, aurorele boreale nu sunt vizibile decât în anumite zone apropiate de Polul Nord terestru, cum ar fi Groenlanda, Islanda, Norvegia, Alaska sau Siberia.

Însă, duminica trecută, au fost văzute aurore boreale inclusiv în regiuna Apulia din sudul Italiei. Explicația științifică pentru apariția Aurorei Boreale în locuri atât de neobișnuite a fost creșterea activității geomagnetice a soarelui.

Însă s-ar putea să fie și o explicație spirituală legată de mesajul Maicii Domnului de la Fatima.

Pe 13 iulie 1917, Fecioara Maria a apărut în fața a trei ciobănași, în localitatea Fatima din Portugalia, pentru a le transmite ceea ce este cunoscut ca „al doilea secret de la Fatima".

Mesajul suna așa:

„Dacă ceea ce vă spun vouă se va face, numeroase suflete vor fi salvate și va fi pace. Războiul se va încheia. Însă, dacă nu vor înceta să îl mânie pe Dumnezeu, un alt război mai mare va izbucni în timpul domniei lui Pius XI. Când veți vedea o noapte luminată de o lumină necunoscută, să știți că acela este un mare semn trimis vouă de Dumnezeu că este pe cale să pedepsească lumea pentru păcatele ei, prin intermediul războiului, foametei și persecuțiilor împotriva Bisericii și a Sfântului Părinte."

(Pius XI a ajuns Papă la cinci ani după apariția de la Fatima, în 1922 și a stat în Sfântul Scaun până în 1939, când a murit - n.tr.)

În noaptea de 25 ianuarie 1938, cerul a devenit roșu-sângeriu ca urmare a apariției aurorelor boreale în Europa, America de Nord și chiar în anumite părți din Africa de Nord. Peste două luni, armatele lui Hitler invadau Austria, marcând începutul evenimentelor care vor duce la baia de sânge a celui de-Al Doilea Război Mondial.

Pe fondul tensiunilor geopolitice care cresc în toată lumea, profesorul Roberto de Mattei a făcut legătura între „noaptea luminată de o lumină necunoscută" din 1938 și evenimentul similar petrecut duminica trecută:

„Pe 5 noiembrie, o neașteptată auroră boreală a luminat cerul Europei și Italia, din Alpi până în Apulia. Astronomii au propus explicații științifice ale fenomenului optic, dar cei care sunt înclinați spre supranatural aruncă o privire gânditoare spre cer și se întreabă dacă acest eveniment nu ar putea fi legat de aurorele boreale din 1938 și 1939, care, potrivit Sorei Lucia de la Fatima, au anunțat Al Doilea Război Mondial. Un semn apocaliptic?

„O auroră boreală poate fi și un semn luminos al speranței, care ne invită să judecăm lucrurile de pe pământ cu ochii din Cer și ne amintește că toate cauzele și toate efectele care se petrec în lume au principiul lor primar și scopul lor final în Dumnezeu, singurul care poate da pace pe pământ oamenilor ce caută slava Sa."

Potrivit Doamnei Noastre de la Fatima, remediul pentru pedeapsa asupra omenirii este„consacrarea Rusiei Inimii mele Imaculate și împărtășirea în primele sâmbete".

Avocatul catolic și expert în apariția de la Fatima, Christopher Ferrara, a afirmat că ultima încercare de a consacra Rusia de către Papa Francisc, în 25 martie 2022, nu a fost una reușită, pentru că Rusia nu a fost convertită, așa cum Maica Domnului a cerut, și că nu există pace în lume, ci un conflict armat care continuă să crească.

Totuși, De Mattei notează: „Istoria nu este ireversibilă, mai ales atunci când Dumnezeu decide să intervină."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE