Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Confesiunea din 1992 a agentului CIA Coleman: "WEF va ucide 4 miliarde de oameni până în 2050!"

Postat la: 06.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O carte din 1992, „The Conspirators Hierarchy, the Committee of 300", scrisă de fostul agent CIA, John Coleman, câștigă o atenție reînnoită, pe măsură ce previziunile sale despre o lume „post-industrială" controlată de tehnocrați globaliști par să devină realitate.

În carte, Coleman susține că un comitet internațional, condus de Grupul Bilderberg și agențiile de informații occidentale, ar conduce lumea către un viitor distopic, în care 4 miliarde de „mâncători inutili" ar fi eliminați până în 2050 prin războaie limitate, epidemii organizate, și foamete.

Astăzi, lumea este martoră la un război limitat în Ucraina, iar un memoriu divulgat de la un general al forțelor aeriene americane avertizează că SUA ar putea fi în război cu China până în 2025.

Pandemia de Covid-19 a permis guvernelor autoritare să impună blocări în masă, tulburări economice globale și extinderea măsurilor autoritare, toate acestea fiind aliniate cu predicțiile lui Coleman.

Alte previziuni din carte includ promovarea pornografiei obligatorii în școli, distrugerea industriei și a energiei nucleare, controlul agriculturii și al producției de alimente de către comitetul celor 300 și un impuls pentru energia verde care nu poate susține cererile actuale de energie.

Sună cunoscut? În 2023, mass-media liberală este obsedată de promovarea drag queen-urilor în școli.

Agricultura și producția de alimente au fost preluate de elita globalistă, Bill Gates devenind cel mai mare proprietar de terenuri agricole din America. Mai apoi guvernul olandez a forțat fermierii să-și părăsească pământul pentru a respecta țintele de energie verde la indicațiile paralizante ale Forumului Economic Mondial.

Rezultatele au fost tragice, lipsa alimentelor și prețurile în spirală la energie ducând oamenii obișnuiți la faliment.

Conform cărții lui Coleman din 1992, aceste evenimente actuale nu sunt o coincidență, ci fac parte dintr-un plan de decenii de a crea o societate neo-feudalistă, post-industrială.

"Evidențierea ipocriziei elitei nu pare să facă nicio zgârietură sau să aibă vreun impact asupra lor. De ce? Pentru că, nu au nicio rușine... nu au nicio rușine pentru că nu au busolă morală. Nu au busolă morală pentru că trăiesc după regula scopul scuză mijloacele", titrează media americană.

Acest precept infestează fiecare fibră a ideologiei lor, de la alegeri, până la deschiderea granițelor, la schimbările climatice și avortul. Această cabală de miliardari și politicieni avizi de putere a complotat de mult timp pentru a înrobi masele, iar acum ele își fac mișcarea.

Sunt hotărâți să vă tragă în continuare plapuma peste ochi

Forumul Economic Mondial a anunțat că a recrutat sute de mii de „războinici ai informației" pentru a controla internetul, controlând rețelele sociale și forumurile pentru „dezinformare" și conținut de conspirație, care vor fi apoi închise sistematic.

Potrivit WEF al lui Klaus Schwab, dezinformarea pe internet este o „infodemie" care este „potențial mortală" și necesită un „tratament". Definiția dezinformarii, conform WEF, este orice cu care nu sunt de acord. Aceasta înseamnă că războinicii informaționali vor fi, în esență, implicați în actul de a închide disidența.

Forumurile de conspirație și secțiunile de comentarii de pe Youtube sunt vizate de așa-numiții „primul răspuns digital" care se prefac a fi utilizatori obișnuiți ai platformei, dar lucrează de fapt pentru a perturba procedurile și pentru a sprijini ideologia WEF-ului lui Klaus Schwab.

Anunțând știrea pe un podcast WEF, directorul de comunicații al ONU, Melissa Fleming, a declarat: „Până acum, am recrutat 110.000 de voluntari informatori și îi dotăm acești voluntari cu informații despre modul în care se răspândește dezinformarea și le cerem să servească drept un fel de "primii respondenți digitali în acele spații în care dezinformarea călătorește."

WEF influențează subliminal masele pentru a-și împinge narațiunile asupra oamenilor. De asemenea, pe podcast, jurnalistul Mark Little prezintă potențiale soluții la așa-numita „infodemie".

Little a lucrat pentru Twitter și a fondat Storyful, o agenție de știri pe rețelele sociale strâns legată de programul de verificare a faptelor. El a lansat acum Kinzen, o companie care amenință că va folosi inteligența artificială pentru a cenzura conținutul online în numele elitelor.

„Am început să văd răspândirea dezinformării ca pe o criză globală de sănătate", spune Little World Vs Virus. „Dezinformarea este o amenințare atât de gravă pentru societatea noastră.

„Dezinformarea are loc la prietenii și familiile noastre. Așa că trebuie să găsim strategii pentru a-l recunoaște, în primul rând. Și, în al doilea rând, ca cetățeni activi, la fel cum purtăm măști pentru a-i proteja pe alții, trebuie să fim cetățenii buni, vectorul activ care luptă înapoi în viața noastră de zi cu zi."

Forumul Economic Mondial nu este singura organizație globalistă care își pune ochii pe controlul narațiunii de pe rețelele sociale prin dezlănțuirea a sute de mii de „războinici ai informației".

Unitatea Jigsaw de la Google sponsorizează un raport RAND care recomandă „infiltrarea și subminarea" forumurilor de conspirație online din interior. Potrivit raportului, cea mai bună modalitate de a submina forumurile de conspirație este „plantarea de mesaje cu autoritate, ori de câte ori este posibil".

Deci, ce sunt „mesajele cu autoritate"? Dacă ați petrecut ceva timp pe forumuri în ultima vreme, s-ar putea să fi observat că, atunci când este creat un subiect interesant sau exploziv, firul este imediat invadat de utilizatori care lasă mesaje care disprețuiesc postarea inițială, o desfășoară și, practic, găsesc orice modalitate posibilă de a proiecta îndoială asupra legitimității sale.

Acest tip de comportament este un exemplu de „mesaj cu autoritate" și este realizat de utilizatorii care interacționează în numele Forumului Economic Mondial sau al unității Jigsaw de la Google.

Raportul afirmă că, dacă „mesajele cu autoritate" în forumul conspirației au succes, așa-numiții „teoreticieni ai conspirației moderati" se vor întoarce pentru a deveni influenți și vor ajuta la ghidarea de „turmă" către pășuni mai verzi, ca „ambasadori ai mărcii" pentru binele comun, învățând și pe alţii greşelile din experiența lor.

Raportul Google continuă susținând că membrii forumului de conspirație vor fi în cele din urmă convinși de bombardarea conținutului semnalat de algoritmi și, încet, vor ajunge să creadă că mass-media de masă și verificatorii de fapte au dreptate după volumul mare de dovezi și/ sau presiunea colegilor de a se conforma.

Judecând după conținutul acestui raport, este clar că elitele nu au prea mult respect pentru inteligența și persistența așa-numitului „teoretician al conspirației" obișnuit.

Utilizatorul obișnuit al forumurilor de conspirație în 2022 a dovedit deja faptul că a respins știrile false atotcuprinzătoare din mass-media, în ciuda unui val nesfârșit de propagandă și programare predictivă. Aceștia sunt oameni care înțeleg că toată lumea este o scenă.

Încercarea de a se infiltra în forumurile de conspirație și rețelele sociale și de a submina anumiți membri, pare o tactică care va fi percepută ca o intruziune care favorizează diviziunea și duce la și mai puțină încredere. Acestea fiind spuse, este important să înțelegem natura războiului informațional purtat de puterile actuale.

"Avem potențialul de a rupe lanțurile trecutului. Controlul, diviziunea, ura și separarea. Creăm literalmente o nouă lume. De aceea aparatul de control îi este atât de frică. Ei știu că nu pot opri asta. Cu cât mint mai mult, cu atât înșală mai mult, cu cât se expun mai mult, cu atât sunt mai aproape de pierderea controlului", închie fostul agent CIA, John Coleman în cartea „The Conspirators Hierarchy, the Committee of 300".

Marian Gârleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE