Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cozmin Gușă: "Arestarea Caranilor are legătură cu Florian Coldea și cu spălarea a 6 milioane de euro!"

Postat la: 24.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consultantul politic Cozmin Gușă a adaugat o pistă foarte interesanta referitor la arestarea unor membri ai clanului interlop "Caranii" și unele legaturi cu Grupurile de la Cluj:

"Florian Coldea e unul dintre cei care au uzufructat sau beneficiat de avantaje financiare. Oameni care țin la noi - la Clubul de Presă - ne-au dezvăluit, tot în siajul acestui scandal, că, de fapt, arestarea fraților Caran pare că n-are legătură cu subiectul, dar are. Pentru că cel vizat este de fapt Florian Coldea, potrivit surselor apropiate anchetei.

Au spus că 6 milioane de euro cel puțin din cei 15 milioane anchetați că ar fi spălați, o parte dintre ei, o parte rulați de cămătarii Caran, provin de la Florian Coldea care le-ar fi furnizat această cantiate de cash, ca să o înmulțească, ulterior să o spele la sfaturile unor prieteni comuni, între Carani și Coldea, nu le dau numele dar spun ca amândoi sunt ardeleni, unul e patron de echipă de fotbal, altul politician (n.red. - pare sa faca referire la Arpad Paszkany si la Vasile Dîncu). Așa a ajuns Florian Coldea în combinație cu frații Caran."

Mai multe amanunte AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE