Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum orașele inteligente vor închide omenirea în lagăre de concentrare în aer liber

Postat la: 15.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Stop World Control avertizează omenirea împotriva programului de dominare a lumii. "Noi suntem cei 99%, tiranii sunt doar cei 1%. Dar problema este că cei mai mulți dintre noi nu fac nimic". Ei susțin că "majoritatea refuză să vadă măcar ceea ce se află chiar în fața nasului lor".

Stop World Control subliniază pericolul real și iminent al orașelor inteligente și avertizează că, dacă nu facem nimic în privința lor și "rămânem în această stare flagrantă de prostie, vom coborî în cel mai îngrozitor coșmar pe care această lume l-a cunoscut vreodată".

Un oraș inteligent este un mediu urban în care tehnologiile de supraveghere și de colectare a datelor sunt omniprezente și în care cele mai intime și personale detalii ale fiecăruia sunt monitorizate și înregistrate.

Scopul este de a ști totul despre fiecare: ce mănânci și bei, unde mergi, ce cumperi, pe cine întâlnești, ce gândești, ce simți, opiniile tale, obiceiurile tale, starea ta de sănătate și vaccinarea etc. Totul.

Totul. Fiecare detaliu. Justificarea pentru această supraveghere totală este că se presupune că este esențială pentru a "salva planeta" de schimbările climatice. De asemenea, se garantează că vă va face viața mai conectată, mai sigură și mai sănătoasă.

Fiecare aspect al vieții într-un oraș inteligent va fi monitorizat de o gamă largă de tehnologii de colectare a datelor: SMART Lights, SMART Poles, SMART Cars, SMART Neighbourhoods, SMART Homes, SMART Appliances, SMART Energy, SMART Transportation și multe alte tehnologii SMART. Împreună, acestea vor forma o rețea de supraveghere omniprezentă, care va colecta în mod constant informații despre cele mai mici detalii din viața oamenilor.

Aceste dispozitive SMART externe sunt sincronizate cu dispozitivele conectate direct la corpul uman, cum ar fi ceasurile SMART de la încheietura mâinii sau telefoanele SMART din mâinile noastre.

Aceste dispozitive sunt capabile să colecteze informații despre ceea ce se întâmplă în interiorul corpului nostru și chiar să modifice funcțiile corpului uman. În viitorul apropiat, acestea vor fi implantate în interiorul corpului uman pentru a colecta și mai multe date și pentru a avea o influență mai mare asupra a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Informațiile personale colectate de aceste miliarde de dispozitive din întreaga lume formează o rețea numită "Internetul corpurilor" sau, pe scurt, IoB (Internet of Bodies).

Până acum, suntem cu toții familiarizați cu Internetul lucrurilor (IoT), care ne oferă acces la informații nelimitate despre orice. Internetul corpurilor va fi, în esență, la fel, cu excepția faptului că va aduna toate informațiile personale și cele mai intime despre fiecare persoană. Aceste date vor fi în mâinile corporațiilor globale, guvernelor, imperiilor bancare și așa mai departe.

Pentru a se asigura că toată lumea rămâne în perimetrul de colectare a datelor, deplasările în orașele inteligente vor fi limitate la 15-20 de minute de acasă. Acest concept a dat naștere expresiei "orașe de 15 minute" și este prezentat ca fiind cea mai bună idee pentru a salva planeta de schimbările climatice.

Tot ceea ce aveți nevoie va fi disponibil la o distanță scurtă, astfel încât nimeni nu va trebui să depășească vreodată acest perimetru. Pentru distanțe mai mari, va fi nevoie de un permis. În plus, 30% din zonele sălbatice vor fi închise pentru a-i încuraja pe oameni să-și caute fericirea în orașele inteligente în loc să se aventureze în natura maiestuoasă. Realitățile virtuale sunt create pentru a înlocui timpul petrecut în natură.

MetaVerse și toate alternativele sale sunt exemple în acest sens. Încă o dată, o "idee minunată pentru a salva planeta": închideți populația lumii în orașe inteligente, unde se "bucură de viață" într-un regat virtual.

Forumul Economic Mondial a scris un articol pe Forbes.com în care descrie experiența unui cetățean în interiorul unui oraș inteligent, numindu-l un paradis pe pământ: "Cum se face că nu ne-am gândit niciodată la asta? Una dintre caracteristici va fi că nimeni nu va deține nimic. Totul va fi împărțit: case, mașini, unelte și chiar haine."

La finalul postării sale, cetățeanul își exprimă o îngrijorare cu privire la viața într-un oraș inteligent: "Din când în când, sunt deranjat de faptul că nu am o intimitate reală. Nu pot merge nicăieri fără să fiu înregistrat. Știu că, undeva, tot ceea ce fac, gândesc și visez este înregistrat. Sper doar că nimeni nu le folosește împotriva mea. Per total, este o viață bună."

Sistemul nervos central al orașelor inteligente va fi 5G. Potrivit fostului președinte chilian Sebastián Piñera, 5G nu este capabil doar să ne citească gândurile, ci și să introducă gânduri și emoții în fiecare persoană. El a spus că va deveni sistemul nervos central al societății și a garantat că va ajunge în fiecare casă din țară. Interesant este faptul că toți stâlpii de iluminat din orașele inteligente sunt, de asemenea, echipați cu antene 5G.

De ce vor ca toată lumea să trăiască în orașe inteligente și care este motivația lor pentru a înregistra fiecare detaliu despre fiecare dintre noi? Răspunsul vine de la profesorul israelian Yuval Noah Harari, consilier al Forumului Economic Mondial. El explică: "Noii stăpâni ai lumii vor fi cei care dețin datele".

Bogăția de astăzi nu mai este aurul sau petrolul. Sunt datele. Cu cât o companie, un guvern sau un imperiu bancar deține mai multe date despre populație, cu atât are mai multă putere. Orașele inteligente vor fi o modalitate fără precedent de a folosi omenirea ca pe o turmă uriașă de vaci de date.

Datele personale vor fi exploatate toată ziua, chiar și în timp ce dormim. Pe lângă colectarea unor cantități uriașe de date, aceste tehnologii vor permite niveluri de control nemaivăzute în civilizațiile anterioare.

Un fost inginer din Silicon Valley, Aman Jabbi, trage un semnal de alarmă, afirmând că orașele inteligente vor fi, în esență, lagăre de concentrare în aer liber: "Furnizându-le datele dumneavoastră, le oferiți posibilitatea de a vă monitoriza și de a vă evalua comportamentul, care acum poate fi transformat într-un scor de credit social. Acest scor este apoi folosit pentru a determina privilegiile la care ai dreptul și cele la care nu ai dreptul în noua societate de sclavi".

Acest sistem de credit social este deja implementat în China și, în timpul pandemiei din 2020, multe țări au pus în aplicare primele etape ale acestui sistem de control. Identificatorii și monedele digitale se vor afla în centrul acestei rețele. Atunci când oamenii nu se supun sau critică sistemul, cheltuielile lor vor fi reduse și accesul la aspectele fundamentale ale societății va fi blocat. Din nou, acest lucru se întâmplă deja în China, care este terenul de testare pentru restul lumii.

Un fapt îngrijorător în legătură cu orașele inteligente este că toate luminile stradale sunt lămpi cu LED, care au capacitatea de a manipula genomul uman. Expresia genelor poate fi pornită sau oprită cu ajutorul luminilor LED, care pot activa, de asemenea, ARNm în interiorul corpului uman. Studiile științifice care documentează aceste fapte abundă online. Ceea ce ridică întrebarea: acesta este motivul pentru care autoritățile insistă să injecteze întreaga umanitate cu tehnologii mARN care pot fi activate de lumina LED?

Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial, promovează programul de editare genetică umană. El susține în mod deschis că acesta va schimba ceea ce înseamnă să fii om. Yuval Harari, un consilier al WEF, merge chiar atât de departe încât afirmă că elitele financiare se vor separa de umanitate, deoarece vor fi modificate genetic pentru a deveni mult superioare oamenilor normali. Inegalitatea economică va deveni inegalitate biologică. Harari susține că elitele vor deveni "Homo Deus": ființe divine, sau zei.

Dacă toate aceste idei nu ar fi fost promovate în întreaga lume de oameni și grupuri precum Bill Gates, Barak Obama, CNN, Facebook, Organizația Națiunilor Unite, Forumul Economic Mondial și nenumărate alte organisme de elită, am fi crezut cu siguranță că acesta este scenariul unui film SF! Dar este o realitate îngrozitoare care este împinsă la o scară enormă. La un summit recent al guvernelor lumii, desfășurat la Dubai, Klaus Schwab a declarat că aceste evoluții nu mai vin, ci se lucrează la ele acum. Cuvintele sale exacte au fost: "Vor sosi ca un tsunami".

Și, într-adevăr, acestea sunt lansate cu toată viteza. În Rio de Janeiro, de exemplu, 450.000 de becuri stradale sunt înlocuite cu becuri LED echipate cu 5G. Același lucru este valabil și pentru Londra, Paris și orice alt oraș important din lume. Milioane și milioane de lămpi stradale cu LED-uri 5G sunt amplasate la fiecare câțiva metri pe fiecare stradă din fiecare oraș. Bill Gates a investit chiar în construirea unui nou oraș inteligent în Arizona, care poate găzdui 80.000 de persoane, toate centrate în jurul unor centre de date uriașe.

În Olanda, guvernul a anunțat recent distrugerea a 3.000 de ferme pentru a face loc unui monstruos oraș inteligent numit TriState City Network, care va găzdui 40 de milioane de persoane din Belgia, Germania și Olanda. "Logica" lor pentru preluarea terenurilor și distrugerea animalelor din cele 3.000 de ferme este că acestea "emit prea mult CO2", care "distruge planeta".

Și totuși, înlocuirea pășunilor verzi cu un monstruos oraș inteligent este bună pentru mediu! Astăzi, cea mai mare parte a Olandei este o zonă rurală frumoasă, cu pășuni verzi, mori de vânt, râuri și ferme istorice. Este o regiune unică în lume, cu adevărat frumoasă și încărcată de istorie. Guvernul vrea să transforme toată această zonă rurală frumoasă și pitorească într-un oraș inteligent gigant, numit Holland City.

În Australia, guvernul a adoptat o lege care permite relocarea forțată a locuitorilor din mediul rural în orașe inteligente atunci când zona lor a fost contaminată de toxine periculoase. Deraierea trenului din Ohio ne-a arătat cât de ușor este să contaminăm o zonă vastă. Este acesta un precedent? Cu organizarea câtorva accidente feroviare, milioane de oameni ar putea fi îndepărtați din zonele rurale și forțați să se stabilească în orașe inteligente.

Dacă a existat vreodată un moment în istoria lumii în care trebuia să ne deschidem ochii, acesta este acum. Nu ne mai permitem luxul de a ne ascunde capul în nisip. Aceasta nu este o teorie a conspirației, pentru că se desfășoară în întreaga lume cu o viteză de nebănuit. Sub pretextul pandemiei, milioane de turnuri 5G au fost ridicate în fiecare țară din lume. Peste tot sunt instalate lumini LED.

Toate vaccinurile sunt acum pregătite să devină ARNm, chiar dacă Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook, a fost înregistrat într-o ședință de zoom cu personalul său spunând că vaccinurile cu ARNm modifică într-adevăr ADN-ul și ARN-ul uman și că susținătorii nu au nicio idee despre ce alte mutații sau riscuri pot exista pe termen lung.

Obiectivul elitelor este de a garanta injecții regulate de tehnologie mRNA pentru întreaga populație mondială până la sfârșitul zilelor noastre. Acesta este motivul pentru care starea vaccinurilor va fi legată de monedele noastre digitale și de identitatea noastră digitală. Lipsa unei injecții ar putea bloca accesul la societate și la serviciile bancare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE