Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
DOCUMENTAR: Consimțământ neinformat. Cum au fost impuse serurile experimentale prin metode draconice ce au distrus vieți!

Postat la: 29.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Documentarul „Consimțământ neinformat" face o incursiune amănunțită în narațiunea Covid-19 - cine o controlează și cum a fost folosită frica pentru a împinge o tehnologie nouă și nedovedită de transfer de gene către și în oameni de toate vârstele.

Întrețesându-se cu povestea sfâșietoare a pierderii unui suflet, interviuri cu medici și oameni de știință, cum ar fi Dr. Robert Malone, inventatorul ARNm și epidemiologul Peter McCullough, explorează pierderea drepturilor omului în numele biosecurității și modul în care „elitele" profită de pe urma acesteia.

Povestea personală la care se revine din când în când pe parcursul filmului este cea a unui soț îndurerat, a cărui soție s-a sinucis. Aceasta a suferit o hărțuire și o intimidare neîncetată din partea colegilor și a superiorilor pentru că a refuzat să se injecteze, iar când în cele din urmă a fost trimisă în concediu fără plată, s-a sinucis.

„Divide et impera" - crearea dezbinării între oameni - este o strategie de război veche de când lumea. În timpul domniei lui Hitler, antisemitismul a fost normalizat prin intermediul propagandei în care evreii erau comparați cu „păduchii" și erau acuzați că sunt purtători de boli infecțioase. Aceeași tactică a fost folosită în timpul pandemiei Covid.

Filmul trece în revistă abandonarea masivă a jurământului lui Hipocrate de către instituția medicală, cultura nelegiuită a industriei farmaceutice și capturarea de către aceasta a agențiilor de reglementare și a mass-mediei, istoria consimțământului în cunoștință de cauză și de ce coerciția și obligativitatea încalcă acest principiu de bază al sănătății publice, leziunile provocate de vaccinuri și negarea acestora, corupția din culise care a dus la suprimarea științei și a tratamentului precoce și multe altele.

Un documentar de mare succes care prezintă minciuna Covid ca niciun altul pe care l-am văzut până acum. "Consimțământ neinformat" spune povestea modului în care prietenii, vecinii, angajatorii și familia au fost îndreptați unii împotriva celorlalți din cauza politicilor guvernamentale care demonizează indivizii pentru deciziile lor medicale.

După cum spunea Thomas Jefferson:

„Cand poporul se teme de guvern, acolo este tiranie; cand guvernul se teme de popor, acolo este libertate."
Fără îndoială, „Consimțământ neinformat" este cel mai bun rezumat a ceea ce am trăit de la începutul pandemiei în 2020.

Uninformed Consent:

Scenariu și regie : Todd Harris, Matador Films
Lansat : 23 iulie 2022 Canada, SUA
Traducere în română: Ionel Trandafir - septembrie 2022

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE