Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Firma lui Bogdan Chireac va încasa 26.000 de euro pentru un logo la STB

Postat la: 06.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Societatea de Transport București a cumpărat, prin încredințare directă, servicii pentru realizarea unui nou logo și un nou slogan pentru companie. Compania de stat a plătit 26.000 de euro unei societăți deținute de analistul politic Bogdan Chirieac pentru logo și slogan.

Mai exact, contractul presupune „logo, slogan, aplicații practice și realizare concept campanie de conștientizare a publicului și de reafirmare a imaginii", iar prestarea serviciului se va efectua în 90 de zile, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2023, se arată în descrierea contractului.

Societatea din subordinea Primăriei București plătește pentru acest contract 130.000 de lei, adică 26.158 de euro. Potrivit SEAP, anunțul a fost publicat pe 14 septembrie 2023 ora 8.21 și a fost adjudecat în aceeași zi, la 10.25. Altfel spus, după 2 ore și 4 minute.

Contractul a fost oferit de fosta conducere a STB, pe când societatea era condusă de Adrian Criț. Câștigătoare a fost desemnată firma DCNews Research & Development SRL, deținută în proporție de 99% de Bogdan Chirieac și este administrată de Crișan Rudolf Andreescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE