Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Forumul Economic Mondial crede că "armele neurologice" care pot "controla creierul" liderilor mondiali conduc la o mai mare încredere și colaborare VIDEO

Postat la: 08.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Forumul Economic Mondial (FEM), condus de Klaus Schwab, a dezvăluit adăugarea unui nou element la arsenalul său de arme de război psihologic. Conform anunțului făcut de Schwab către mass-media, FEM a obținut o tehnologie avansată capabilă să moduleze activitatea cerebrală folosind microunde sau alte metode de energie dirijată.

Se pare că această tehnologie a apărut în urma unui efort de colaborare cu guvernul Partidului Comunist Chinez și este menită să exercite o "influență" asupra liderilor guvernamentali. Potrivit lui Schwab, armele de control mental "vor fi folosite doar pentru a îmbunătăți starea lumii". Dar, în timp ce liderii politici continuă să prezinte semne revelatoare că sunt "înnebuniți", îl putem crede pe cuvânt pe liderul de la Davos?

La sfârșitul anului trecut, Klaus Schwab că Forumul Economic Mondial folosește China ca model de control social în viziunea sa asupra viitorului. În timpul unei apariții la televiziunea de stat chineză, Schwab a lăudat China ca model pentru transformarea lumii. The Washington Times a ajuns în sfârșit la ceea ce așa-numiții "teoreticieni ai conspirației" știu de ani de zile. Guvernul comunist chinez, în cârdășie cu Klaus Schwab și cu elita globalistă, a dezvoltat o serie de arme neurostrike, concepute pentru a prelua controlul asupra lumii, vizând undele cerebrale.

Potrivit Washington Times: "Fără ca mulți să știe, Partidul Comunist Chinez (PCC) și Armata Populară de Eliberare (APL) s-au impus ca lideri mondiali în dezvoltarea armelor neurostrike", potrivit raportului de 12 pagini, "Enumerarea, țintirea și prăbușirea programului neurostrike al Partidului Comunist Chinez". The Washington Times a obținut o copie a studiului și a afirmat că armele neurostrike "atacă sau controlează direct creierul folosind microunde sau alte arme cu energie dirijată în arme de mână sau arme mai mari care trag cu raze electromagnetice".

"Neurostrike" este un termen militar definit ca fiind "țintirea" creierului personalului militar sau al civililor cu ajutorul unei tehnologii necinetice. Scopul este de a afecta gândirea, de a reduce conștientizarea situației, de a provoca daune neurologice pe termen lung și de a tulbura funcțiile cognitive normale."

Administrația Biden face presiuni pentru o investigație asupra a ceea ce pare a fi un număr tot mai mare de leziuni cerebrale misterioase suferite de diplomați, agenți de informații și trupe americane. Cel puțin 25 de americani, inclusiv agenți CIA, care au lucrat la Ambasada SUA din Cuba, au suferit tulburări de vedere și pierderi de memorie, printre alte simptome persistente. Am aflat, de asemenea, că cel puțin 15 oficiali americani din China au suferit traume cerebrale inexplicabile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE