Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul vicepresedinte al Pfizer explică de ce nu crede că a existat vreodată un virus Covid

Postat la: 14.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doctorul Michael Yeadon, fostul vicepreședinte al Pfizer, care susține de mult timp că guvernul a mințit publicul în legătură cu Covid-19, a explicat de ce nu crede că a existat un virus Covid.

Dr. Yeadon, fost director executiv și director științific al Unității de Cercetare A&R a Pfizer, a publicat peste 40 de articole originale de cercetare și, din 2011, a fost consultant pentru peste 20 de companii de biotehnologie.

Pe tot parcursul pandemiei, Dr. Yeadon s-a pronunțat împotriva vaccinurilor covidiene și a oferit informații raționale și științifice. De asemenea, el a arătat că versiunea guvernamentală a "științei" este o farsă.

Din nefericire, după multe defăimări și încercări de a-l reduce la tăcere, în februarie 2021, Dr. Yeadon a fost nevoit chiar să se retragă de pe platforma Twitter, spunând că a fost vizat implacabil și în privat.

Doctorul Michael Yeadon, fostul vicepreședinte al Pfizer, care susține de mult timp că guvernul a mințit publicul în legătură cu Covid-19, a explicat de ce nu crede că a fost un virus Covid.

Este atât de trist să vezi comentariul său: "Sunt o persoană blândă și prost echipată pentru a face față acestui gen de răutăți". Este clar că a trecut prin atât de multe, dar cu multă putere și integritate a continuat să își aducă cunoștințele și expertiza în lupta împotriva tiraniei medicale.

La începutul acestui an, Dr. Yeadon, a scris o scrisoare care a fost publicată în Conservative Woman, în ciuda faptului că scrisoarea a fost publicată cu luni în urmă, opiniile sale sunt extrem de valoroase și merită împărtășite chiar și acum, mai ales că este un punct de vedere pe care mulți dintre noi îl împărtășim, care încă este redus la tăcere.

De ce nu cred că a existat vreodată un virus Covid

De Dr. Mike Yeadon 22 martie 2023

"Am devenit din ce în ce mai frustrat de modul în care este controlată dezbaterea în jurul subiectului originii presupusului nou virus, SARS-CoV-2, și am ajuns să nu cred că acesta a fost vreodată în circulație, provocând boli și decese pe scară masivă. În mod îngrijorător, aproape nimeni nu va lua în considerare această posibilitate, în ciuda faptului că biologia moleculară este cea mai ușoară disciplină în care se poate trișa. Acest lucru se datorează faptului că nu se poate face cu adevărat fără calculatoare, iar secvențierea necesită algoritmi complecși și, ceea ce este important, ipoteze. Modificând algoritmii și ipotezele, puteți modifica enorm concluziile.

Acest lucru ridică întrebarea de ce se pune atât de mult accent pe furtuna mediatică din jurul lui Fauci, Wuhan și o posibilă evadare din laborator. La urma urmei, "făptașii" au un control semnificativ asupra mass-media. În prezent, nu există jurnalism independent. Nu este ca și cum ar avea nevoie să stânjenească establishmentul.

Pun la dispoziția cititorilor faptul că au ales să facă acest lucru. Așadar, la cine mă refer prin "ei" și "făptașii"? Există o serie de candidați care concurează pentru această poziție, cu complicii lor din companiile farmaceutice, dintre care mai mulți sunt numiți în excelenta serie de cinci părți a Paulei Jardine pentru TCW, Anatomia sinistrului proiect Covid. În fruntea listei se află Forumul Economic Mondial "abilitant" și numeroșii săi acoliți politici, inclusiv Justin Trudeau și Jacinda Ardern. Dar asta nu răspunde la întrebarea de ce se concentrează asupra genezei virusului. După părerea mea, ei fac tot ce pot pentru a se asigura că priviți acest eveniment exact așa cum vor ei. Mai exact, că a existat un virus nou.

Nu sunt singurul care a crezut acest lucru la începutul "pandemiei", dar, în timp, am văzut suficiente dovezi care să pună la îndoială această idee. În plus, atunci când sunt considerat ca parte a unei lovituri de stat globale, m-am pus în poziția celor mai în vârstă și mai ascunși făptuitori. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, aceștia ar fi aflat că efectul unui nou agent patogen lansat nu poate fi prezis cu exactitate. S-ar putea să se stingă rapid. Sau s-ar putea dovedi a fi mult mai letal decât se așteptau, demolând civilizații avansate. Acei factori de decizie de top ar ajunge, cred eu, la concluzia că acest risc natural este intolerabil pentru ei. Ei tânjesc după un control total, iar gama largă de rezultate posibile ale unei eliberări deliberate militează împotriva acestui plan de acțiune: "Nu, nu vom face acest lucru. Reveniți cu un plan cu o incertitudine foarte redusă în privința rezultatelor".

Alternativa pe care cred că au folosit-o este de a adăuga încă o minciună la grămada mare de minciuni care a înconjurat toată această afacere. Această minciună este că a existat vreodată în circulație un nou virus respirator care, în mod crucial, a provocat boli și decese pe scară largă. De fapt, nu a existat.

În schimb, ni s-a spus că a existat acest agent patogen nou și înfricoșător, iar pornografia de frică, care induce stresul, a fost ridicată la 11 și menținută acolo. Acest lucru se potrivește cu înșelăciunea cu privire la secvențele genetice, protocoalele de testare PCR (sonde, primeri, condiții de amplificare și de recoacere, cicluri), ignorând materialele genetice contaminante nu numai din surse umane și pretinse virale, ci și din surse bacteriene și fungice. De ce, de exemplu, a fost nevoie să introducă bețele de prelevare chiar în sinusurile noastre? A fost pentru a maximiza secvențele genetice non-umane?

Observați dovezile ușoare că liderii noștri politici și culturali, inclusiv regretata regină, erau fericiți să se întâlnească și să se salute unii pe alții fără teste, mascare sau distanțare socială. Ei nu aveau nicio teamă. În scenariul de mai sus, câțiva oameni ar fi știut că nu exista un nou pericol în mediul lor. Dacă într-adevăr ar fi existat un agent patogen letal care să pândească țara, nu cred că ar fi avut curajul sau nevoia de a acționa cu nonșalanță și de a risca expunerea la virus.

Cel mai convingător pentru mine sunt datele din SUA privind mortalitatea din toate cauzele (ACM) în funcție de stat, sex, vârstă și data de apariție, analizate de Denis Rancourt și colegii săi. Tiparul de creștere a ACM nu este în concordanță cu prezența unui nou virus respirator ca principală cauză. Dacă am dreptate că nu a existat niciun virus nou, ce mișcare de geniu a fost să ne prefacem că a existat! Acum vor să vă gândiți doar la modul în care acest "virus ucigaș" a ajuns în populația umană.

A fost o apariție naturală (știți, un liliac sălbatic a mușcat un pangolin și acesta a ajuns să fie vândut la o piață umedă din Wuhan) sau a fost creat cu aroganță de un cercetător chinez, facilitat pe parcurs de un cercetător de la Universitatea din Carolina de Nord finanțat de Fauci, împreună făcând ocolul unei pauze prezidențiale privind astfel de lucrări? Apoi, există întrebarea dacă apariția virusului în rândul publicului larg s-a datorat neglijenței și unei scurgeri de informații din laborator sau dacă cineva l-a răspândit în mod deliberat?

Trebuie să subliniez, de asemenea, că autorii au un control ermetic asupra mass-mediei prin intermediul unui sistem de control al marilor companii tehnologice și al guvernului, documentat parțial aici, aici și aici. De aceea le-a fost atât de ușor să cenzureze oameni ca mine. Dacă o știre apare pe mai multe rețele de televiziune, este pentru că fie sunt de acord cu ea, fie a fost plantată în mod activ. Nu va fi autentică. Ei nu spun niciodată adevărul. Nu cred că au spus adevărul de când a început această lovitură de stat și probabil mult mai devreme. Majoritatea așa-zișilor jurnaliști au pierdut din vedere ce a fost vreodată adevărul.

Cred că făptașii (care ar putea fi toți sau oricare dintre Gates, Fauci, Farrar, Vallance, CEPI, EcoHealth Alliance, DARPA și mulți alții) au plantat controversa despre originile SARS-CoV-2 deoarece o mică jenă a establishmentului era un preț mic pentru a-i convinge pe cei mai mulți dintre noi că trebuie să existe cu siguranță un virus nou, când nu este așa. (Și au reușit să scape cu asta până în prezent.) Am colegi care nu cred că ceea ce ni s-a spus (adică faptul că un virus a fost construit experimental) este chiar posibil din punct de vedere tehnologic. Eu nu am pregătirea necesară pentru a evalua această idee. Dar restul se leagă pentru mine într-un mod în care nicio altă explicație nu o face.

În acest sens, un fost director din industria farmaceutică, Sasha Latypova, vorbind cu Robert F Kennedy Jr. în podcastul său de joia trecută, 16 martie, descrie dovezile ample ale contractelor și relațiilor care au existat înainte de epoca Covid. Contractele au fost semnate pentru miliarde de dolari în februarie 2020. Nu numai că producția necesară nu s-ar fi realizat niciodată (din start, a semna un angajament atât de mare este ridicol), dar nu se poate realiza. Ea a estimat că este nevoie de aproximativ un kilogram de ADN.

Nu există atât de mult ADN de calitate medicinală pe planetă la un moment dat. Asta pentru că este greu de făcut, foarte scump, complet personalizat și dificil de stocat pentru perioade lungi de timp. De asemenea, cantitățile de orice secvență specifică de ADN necesară și păstrată în stoc de către furnizorii comerciali ar fi de miligrame sau poate de grame la limită. Prin urmare, a fost întotdeauna complet irealizabil, indiferent de câți bani au fost aruncați în această problemă, să se realizeze ceea ce ei pretind că au făcut într-un timp scurt.

În consecință, faptele nu susțin nicio altă concluzie decât aceea că este vorba de o crimă uriașă, planificată pe scară largă. În sine, acest lucru exclude apariția naturală a unui agent patogen, cu excepția cazului în care a avut loc o providență divină. În mod logic, ne rămâne o scurgere de informații sau, așa cum susțin eu, o minciună plus o operațiune psihologică. Prima variantă poate fi sau nu posibilă, dar ceea ce nu se poate discuta este că așa ceva ar putea fi făcut și ar fi probabil să se desfășoare fără probleme, cu un agent patogen real. Aproape orice rezultat, în afară de cel presupus dorit, este probabil dacă se eliberează un agent patogen. Nu pot ajunge la nicio altă concluzie decât că este fals.

În încheiere, nu spun că oamenii nu au fost bolnavi sau că nu au murit în număr mare. Discut doar despre cauzele îmbolnăvirilor și deceselor. Oamenii au fost îmbolnăviți și unii au murit din cauza tuturor cauzelor preexistente, amplificate de frică, ceea ce a dus la imunosupresie și apoi la o serie de acțiuni revoltătoare. Observați chiar și suprapunerea oficială a semnelor și simptomelor "Covid-19" și a bolilor existente.

În mod notabil, au tocat rețetele de antibiotice în SUA cu 50% în cursul anului 2020. S-au asigurat că un număr mare de bătrâni fragili au fost ventilați mecanic, o procedură care, la astfel de subiecți, este aproape contraindicată. Unora li s-a administrat remdesivir, care este o otravă pentru rinichi. În centrele de îngrijire, li s-au administrat midazolam și morfină, medicamente depresoare respiratorii care, în combinație, sunt aproape contraindicate la pacienții cu dificultăți respiratorii. În cazul în care sunt utilizate, este necesară o monitorizare atentă, de cele mai multe ori sisteme automate de alarmă atașate la monitorizarea cardiorespiratorie vitală, inclusiv monitorizarea gazelor din sânge cu vârful degetelor. Acest lucru nu s-a întâmplat în casele de îngrijire.

Cred că motivul principal al minciunilor despre noul virus este dorința de previzibilitate și control total, cu intenția clar articulată de a transforma societatea; începând cu dezmembrarea sistemului financiar prin închideri și concedieri, în timp ce scopul practic imediat al închiderii a fost acela de a furniza causus belli pentru injectarea a cât mai mulți oameni cu materiale concepute nu pentru a induce imunitate, ci pentru a cere inocularea repetată, pentru a provoca vătămări și moarte și pentru a controla libertatea de mișcare.

Sunt sigur că sunt destul de mulțumiți că au introdus cel puțin un ac în 6.000.000.000.000 de oameni. Rețineți că, deși se estimează că 10-15 milioane de oameni au fost uciși cu "vaccinuri" otrăvitoare, acestea sunt doar primele din multele injecții cu ARNm care vor urma. Există indicii că au fost anticipate modalități de a vă forța să acceptați încă zece, deoarece acesta este numărul de doze pe care guvernul dumneavoastră a fost de acord să le cumpere. Să cumpere ce? Ei bine, s-a discutat deja despre faptul că toate vaccinurile existente vor fi reformatate ca tipuri de ARNm.

Dacă acest lucru se va întâmpla, nu cred că cineva injectat de încă zece ori va scăpa de moarte sau de boli grave, care limitează viața. Inducerea organismului tău să fabrice proteine care nu sunt proprii va induce în mod axiomatic un atac autoimunitar din partea propriului organism. Boala ta va fi legată de locul unde ajunge doza injectată și, bineînțeles, de consistența acelui produs injectat.

Până acum au fost extrem de neregulate. Nu este sigur că ar fi putut fi fabricate și lansate vreodată dacă ar fi fost supuse cerințelor obișnuite de calitate și nu ar fi primit autorizații de "utilizare de urgență". Desigur, după cum știm acum, autoritățile de reglementare au jucat un rol important, dincolo de minciuna pentru armata americană, organizația care a făcut comenzile inițiale pentru "vaccinuri" și a stabilit toate condițiile contractuale pentru companii precum Moderna și Pfizer.

Așa cum spun întotdeauna, nu pot ști prea multe cu siguranță. Nu am o copie a scenariului acestei, cea mai mare crimă din istorie. Dar, indiferent ce este de fapt Covid, nu cred că ceea ce se numea gripă a dispărut în mod convenabil la începutul anului 2020. Este o altă minciună. Este ceea ce fac ei. Este tot ceea ce fac ei.

Celor care simt că nu totul este în regulă, dar nu sunt dispuși să facă saltul psihologic către lumea diabolică în care cred că trăim acum, le semnalez asimetria riscului. Dacă urmați povestea oficială și eu am dreptate, voi și copiii voștri vă veți pierde toate libertățile și, probabil, viețile. Dacă credeți ceea ce spun și mă înșel, veți fi luați în râs. Aceste opțiuni nu sunt nici pe departe echilibrate. Un actor rațional ar trebui să înceteze să mai creadă ceea ce ni se spune. Nu este o poziție sigură, să îți ții sfatul și capul plecat. Este cel mai periculos lucru pe care îl poți face.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE