Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incă un medic sustine ca a gasit nanotehnologie in vaccinurile COVID. Dupa Pfizer si Moderna acum si in Sputnikul rusesc VIDEO

Postat la: 12.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Medicul militar mexican Dr. Pedro Chavez a dezvăluit că toate vaccinurile cu coronavirus Wuhan (COVID-19), indiferent cine le produce, creează nanotehnologie în corpul persoanelor vaccinate.

El a împărtășit această descoperire în timpul episodului din 4 august al emisiunii "CLO2TV". Potrivit lui Chavez, a dat peste această descoperire după ce el și prietenul său veterinar au injectat trei șobolani de laborator diferiți cu injecția Sputnik V COVID-19. Un al patrulea șobolan, pe care l-au numit "Blue Free", nu a fost injectat.

Chavez, colonel în cadrul Forțelor Armate mexicane și președinte al Coaliției Mondiale pentru Sănătate și Viață (COMUSAV), a declarat că au folosit injecția Sputnik produsă în Rusia, deoarece știau deja că cele de la Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson conțin oxid de grafenă.

Cuștile în care sunt ținuți cei patru șobolani au fost puse în apropierea unui modem în timpul nopții, astfel încât frecvența electromagnetică (EMF) generată de modem să activeze nanotehnologia. Apoi au eliberat șobolanii la o fermă, constatând că cei trei șobolani au generat un semnal Bluetooth. Doar Blue Free nu a generat niciun semnal.

"În cadrul consultului nostru medical, am dovedit că toate aceste vaccinuri formează semnale Bluetooth. Acest lucru nu a mai fost făcut până acum cu vaccinul Sputnik", a declarat Chavez. "Acest lucru dovedește că este un cip mai mare decât am crezut, deoarece CanSino este din China, iar Sputnik este din Rusia. Și astfel, toate acestea creează nanotehnologie în interiorul corpurilor persoanelor vaccinate. Toate acestea".

Medicul militar a descris injecțiile COVID-19 ca fiind o "armă bioelectromagnetică... programată pentru două lucruri - să ucidă oamenii intenționat și... să rănească oamenii pentru ca aceștia să devină sclavii medicamentelor și ai doctorilor". Sisson a fost de acord, spunând că injectarea oamenilor și apoi uciderea lor în timp a fost planul de la început.

Președintele COMUSAV a subliniat că soluția de dioxid de clor (CDS) i-a ajutat pe medici, în special în timpul pandemiei COVID-19. Acum, când pandemia s-a diminuat, aceasta continuă să ajute persoanele sunt rănite de vaccinurile COVID-19. Chavez i-a spus lui Sisson că CDS salvează viețile persoanelor rănite de vaccinuri.

El a povestit despre o pacientă pe care a avut-o și care a dezvoltat cancer gastric în urma triplului vaccin cu injecția Pfizer. Un medic obișnuit i-a spus să facă o gastrectomie - îndepărtarea chirurgicală a stomacului - și chimioterapie.

Dar Chavez a tratat pacienta cu CDS pe cale orală și folosind o clismă. În afară de o schimbare a dietei, ea a luat și acid fulvic, acid humic și melatonină - ceea ce a făcut ca cancerul să dispară într-o lună. Potrivit medicului militar, 97 sau 98% dintre medici nu au nici cea mai vagă idee sau indiciu despre ce trebuie să facă pentru a lupta împotriva cancerului provocat de vaccinul COVID-19.

Ca răspuns la întrebarea lui Sisson cu privire la alte măsuri care trebuie luate pentru a preveni cancerul, președintele COMUSAV a împărtășit câteva lucruri de făcut. În primul rând, trebuie să se elimine din alimentație făina, lactatele și zahărul. În al doilea rând, trebuie să se folosească produse pe bază de plante pentru a detoxifia ficatul, rinichii și atât intestinul subțire, cât și cel gros.

De asemenea, el a recomandat administrarea de cisteină bioactivă și de alți precursori ai antioxidantului glutation pentru a stimula sistemul imunitar. De asemenea, se pot lua antioxidanți, dar Chavez a sfătuit să se facă acest lucru doar noaptea, pentru ca aceștia să nu interacționeze cu CDS.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE