Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Joe Biden a primit un cec de 40.000 de dolari "din bani spălați în China" prin intermediul fratelui său James

Postat la: 02.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Joe Biden a primit un cec de 40.000 de dolari spălați din China comunistă prin intermediul membrilor familiei sale, potrivit constatărilor Comisiei de supraveghere a Camerei Reprezentanților.

Președintele Comitetului de Supraveghere al Camerei Reprezentanților, James Comer (R-Ky.), a afirmat miercuri că acest comitet are dovezi că Biden a primit "bani spălați din China" prin intermediul unui cec de 40.000 de dolari trimis fratelui său James Biden.

"Vă amintiți când Joe Biden a spus poporului american că fiul său nu a făcut bani în China?", a început Comer. "Ei bine, nu numai că a mințit în legătură cu faptul că fiul său, Hunter, a făcut bani în China, dar 40.000 de dolari din banii spălați din China au ajuns în contul bancar al lui Joe Biden sub forma unui cec personal, iar Comitetul de Supraveghere îl are", a spus Comer într-o declarație.

Comer a intrat în mai multe detalii, subliniind cum 5 milioane de dolari au fost dați inițial de Northern International Capital, cu sediul în China, către Hudson West III, o societate comercială comună între Hunter Biden și Ye Jianming, șeful companiei energetice chineze CEFC.

Din această sumă, 400.000 de dolari au fost apoi trimiși la Owasco P.C., deținută de Hunter Biden. Din această sumă, 150.000 de dolari au fost trimiși către Lion Hall Group, controlat de James Biden și soția sa, care a luat 50.000 de dolari și i-a trimis lui Joe Biden un cec personal de 40.000 de dolari.

Aceste dovezi contrazic comentariile lui Biden din timpul dezbaterilor prezidențiale din 2020, în care a afirmat: "Nu am luat niciun ban de la nicio sursă străină în viața mea... nu am luat niciun ban de la nicio țară, indiferent de ce țară, niciodată".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE