Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Judecătoarea care a făcut sex la birou a fost dată de gol de colegi și și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al Curții de Apel București

Postat la: 31.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judecătoarea Steluţa Mirela Croitoru, a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Bucureşti. Retragerea are loc după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora ar fi întreţinut relaţii sexuale în biroul din sediul instanţei.

Informaţiile legate de raporturile sexuale pe care judecătoarea le-ar fi întreţinut în biroul său de la Curtea de Apel Bucureşti au apărut în decizia de condamnare a fostului ei soţ. Colonel de armată, acesta a fost condamnat de Tribunalul Militar Bucureşti, în primă instanţă, la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru violarea vieţii private, ameninţare şi influenţarea declaraţiilor.

Dosarul a fost deschis în 2019, după ce magistratul a descoperit în geantă un dispozitiv cu ajutorul căruia ar fi fost înregistrate mai multe activităţi zilnice legate de serviciu, precum deliberări la finalul unor procese, dar şi un act sexual pe care judecătoarea l-ar fi întreţinut cu un alt bărbat decât soţul ei. Confruntat şi ameninţat cu dosarul penal, acesta ar fi agresat-o şi ameninţat-o, potrivit înregistrărilor pe care femeia le-ar fi depus la dosar.

„În data de 13.10.2019, în jurul orelor 17.00, persoana vătămată a întreţinut relaţii sexuale cu numitul E. în biroul de serviciu din cadrul Curţii de Apel Bucureşti", se arată în hotărârea magistraţilor. Președintele CSM, Bogdan Mateescu, a declarat că judecătoarea ar trebui să-și dea demisia din magistratură, nu doar din funcția de conducere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE