Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis petrecere în Tanzania cu români dați în urmărire generală

Postat la: 19.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aflat în Tanzania, președintele Klaus Iohannis a participat la o petrecere la hotelul din Dar es Salaam alături de români cu probleme penale.

Președintele României s-a întâlnit la Hyatt Zanzibar cu români dați în urmărire internațională pentru delapidare, fraudă și abuz in serviciu.

Președintele și soția sa apar într-o fotografie alături de Tatiana Kraus, soția lui Robert Kraus, fost președinte al asociației de proprietari Ibiza Sol Pipera.

Acesta apare pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane urmărire, fiind condamnat la un an de închisoare pentru delapidare, după ce ar fi plecat cu 100.000 de lei din banii asociației de proprietari.

Robert Kraus și soția sa sunt cunoscuți în Dar es Salaam pentru petrecerile la care participă în localurile de lux.

La evenimentul de la hotel au mai participat și alți români cu probleme penale, cum ar fi Adrian Simion Nikitas fost patron Callatis Therm, în prezent „Country Manager & Head of International Development at Euroinvest Holding Zanzibar Ltd."

content-image

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au sosit joi în Tanzania, iar vineri au fost primiți de şeful statului, Samia Suluhu Hassan. Sâmbătă, cuplul prezidenţial a mers în Zanzibar, având programată şi o vizită în Stone Town, o atracţie turistică şi înscris în patrimoniul UNESCO.

Scopul vizitei este de a atrage mai multe investiţii şi de a atrage mai mulţi turişti din România, notează MAE tanzanian. Următoarele etape ale turneului african al lui Iohannis includ vizita de stat în Republica Cabo Verde şi vizita oficială în Senegal.

Conform Administraţiei prezidenţiale, vizitele preşedintelui României în Africa reprezintă primul demers politico-diplomatic la acest nivel din ultimii 30 de ani şi vizează relansarea relaţiilor României cu continentul african.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE