Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nucleara lui Cozmin Gușă: dezvăluirile care i-au speriat pe unii mai tare ca pandemia!

Postat la: 24.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-un dialog cu Radu Popa, în cadrul emisiunii online EVZ.TV, Cozmin Gușă a dezvăluit o serie de lucruri care au zguduit dedesubturile securisto-politico-financiare ale establishmentului de putere al României. Fostul secretar general al PSD prognozează un viitor apropiat în care structurile angajate în slujirea interesului național vor trebui să se implice în mari schimbări politice, ca o necesitate fundamentală pentru salvarea din degringolada generalizată care se va instala în țară, ca urmare a pandemiei și crizei economice. Iată principalele dezvăluiri:

1. Silviu Predoiu este noul șef operativ al Statului Paralel, după detronarea lui Florian Coldea. La momentul actual, Predoiu are o influență foarte mare în politică și în mass-media, în special prin legăturile pe care și le-a refăcut după pensionarea sa, moment când a fost refuzat de Klaus Iohannis pentru poziția de consilier prezidențial pe securitate națională.

2. De multă vreme, Silviu Predoiu este un partener important al lui Florian Coldea, în prezent au operațiuni importante și în Bulgaria.

3. Victor Ponta a acceptat să facă parte din „insectarul" rezerviștilor. Rezerviști care, în momentul în care se vor ridica la suprafață, vor fi analizați din perspectiva activității desfășurate: cât la sută din aceasta lor a fost dedicată înavuțirii personale și cât pentru interesul național. La SIE, sunt multe exemple de ofițeri acoperiți deveniți oameni de afaceri, folosindu-se de calitatea lor de foști ofițeri acoperiți. Mulți dintre miliardarii de carton ai României postdecembriste sunt foști ofițeri acoperiți ai Direcției de Informații Externe.

4. Klaus Iohannis nu este un președinte bun pentru România, nu a fost nici în primul mandat, nici acum. Este ținut în viață artificial, el având, de fapt, un scor politic foarte slab. Având în vedere împotmolirea lui Iohannis în gestionarea României, este posibilă, în toamnă, suspendarea sa din funcție, aceasta fiind chiar o necesitate pentru reașezarea unei țări căzute în haos. La aceste schimbări de ordin politic se vor implica și structurile de forță pentru că acțiunea lor va fi fundamentală pentru interesul național.

5. Premierul în funcție, Ludovic Orban, are probleme mari de imagine, inclusiv în propriul partid.

6. Dan Diaconescu și PP-DD erau controlați de către Florian Coldea și Statul Paralel.

7. Klaus Iohannis nu a operat cu ideea că l-ar respecta pe Rareș Bogdan, ci doar l-a folosit pe Rareș Bogdan, pentru popularitatea sa, beneficiind direct, în alegerile din 2019.

8. Noua vedetă a PNL, locul trei la popularitate după Ludovic Orban și Rareș Bogdan, este Marcel Vela, cu mari șanse de a fi candidatul liberal la Primăria Capitalei.

Mass-media va intra într-o criză majoră, vor dispărea jumătate din angajații din presă până la începutul aceste toamne, unele publicații vor dispărea efectiv, iar restul își vor reduce efectivele.

Ciprian Purice

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE