Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O persoană din interiorul ONU dezvăluie că Biden ar putea declara "urgență climatică" și va raționaliza carnea, gazul și electricitatea

Postat la: 15.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Joe Biden ar putee sa semneze un ordin executiv care va declara o "urgență climatică", acordând executivului noi puteri radicale pentru a impune raționalizări, închideri și alte măsuri tiranice pentru a "salva planeta" de "încălzirea globală", potrivit unei persoane din interiorul Organizației Națiunilor Unite (ONU) care a lucrat cu președintele democrat.

Potrivit Heartland Institute, care a dezvăluit că Biden a lucrat cu ONU pentru a pregăti "urgența climatică", ordinul executiv ar putea sa reglementeze "raționalizarea gazului, restricții privind utilizarea energiei electrice și limitări ale călătoriilor aeriene". De asemenea, decretul ar impune limite asupra consumului de carne și lactate pentru a îndeplini obiectivele "Net Zero" ale agendei ecologiste globaliste.

Heartland Institute spune că persoane din interior au dezvăluit că administrația Biden a lucrat cu ONU pentru a pregăti restricțiile autoritare. Pe fondul pregătirilor din culise, site-ul ONU tocmai a fost actualizat cu o nouă pagină de "urgență climatică". "Știința este clară", se afirmă pe site-ul ONU. "Lumea se află într-o stare de urgență climatică și trebuie să trecem în regim de urgență. "Arderea combustibililor fosili de către omenire a emis suficiente gaze cu efect de seră (GES) pentru a modifica semnificativ compoziția atmosferei, iar temperatura medie mondială a crescut între 1,1 și 1,2°C. "Și pentru fiecare grad de creștere a temperaturilor, costul adaptării va crește exponențial.

"Emisiile de GES trebuie să atingă un nivel maxim acum, însă decalajul dintre ambiție și acțiune este din ce în ce mai mare. "Avem soluțiile de care avem nevoie și multe dintre ele vor reduce emisiile, vor contribui la adaptarea la schimbările climatice, vor crea locuri de muncă, vor reface mediul natural și vor încuraja investițiile bune." Vestea vine în contextul în care presa corporatistă a intensificat relatările despre recentele valuri de căldură, legând vremea caniculară de "schimbările climatice".

După cum s-a relatat săptămâna trecută, într-un interviu acordat postului Weather Channel, Biden a lăsat să se înțeleagă că guvernul federal "pregătește armata" pentru "a face față la chestiunile climatice". Președintele a afirmat apoi în mod fals că a declarat o "urgență climatică", în timp ce îndepărta cu dezinvoltură un gândac de pe pieptul reporterului. Când Biden a afirmat săptămâna trecută că a declarat "deja" o urgență climatică, nu era adevărat, sau cel puțin planul nu era de notorietate publică.

Cu toate acestea, mulți cred că noile cifre privind temperaturile, care sunt publicate pe 15 august de NOAA, poate că reprezintă toată justificarea de care Biden are nevoie. "Topirea Antarcticii și presupusa creștere ulterioară a nivelului mării" va fi un alt motiv, iar incendiile din Maui vor fi citate ca fiind încă unul, potrivit Heartland Institute. Biden ar putea plănui să declare o "urgență climatică" la scurt timp după ce datele NOAA vor fi publicate, posibil chiar săptămâna aceasta, sugerează organizația. De asemenea, președintele a fost supus unor presiuni tot mai mari din partea democraților și a aliaților lor din mass-media corporatistă pentru a face o astfel de declarație.

Vineri, reprezentanta democrată radicală Cori Bush (D-MO) a accesat rețelele de socializare pentru a pune în mod înșelător incendiile din Hawaii pe seama unei presupuse "crize climatice". Într-o postare alarmistă pe Twitter, Bush a folosit tactici de alarmă pentru a-și promova agenda ecologistă socialistă, susținând că așa-numita "criză climatică este aici" și că "ucide oameni". "Mi se rupe inima când aud de devastarea din Maui", a scris Bush pe Twitter, în timp ce a distribuit o postare de la NBC News despre incendii. "Criza climatică este aici și [sic] omoară oameni", a afirmat ea în mod fals. "Este timpul ca @POTUS să declare o urgență climatică", a adăugat Bush.

Alți parlamentari democrați au insistat, de asemenea, asupra alarmismului climatic alarmist în timp ce comentau incendiile. "Incendii sfâșietoare în Hawaii!" a postat senatorul Jeff Merkley (D-OR). "Oamenii de știință sunt clari: haosul climatic care provoacă distrugeri în ecosistemele de pretutindeni este noua normă", a afirmat el în mod fals. "Trebuie să luăm măsuri imediat, altfel va fi și mai rău". "Rugăciunile mele sunt alături de toți cei afectați de incendiile devastatoare din Maui", a scris pe Twitter reprezentanta Barbara Lee (D-CA).

"Clima este în criză și nu este de discutat. "Trebuie să declarăm o urgență climatică & să acționăm înainte ca alte vieți să fie pierdute." Comitetul Național Democrat a distribuit un videoclip care prezintă un ecran divizat în care apar incendii pe de o parte și figuri republicane pe de altă parte care fac comentarii care contravin ideologiei alarmiste privind clima. Clipul îl includea pe președintele Donald Trump contestând afirmațiile privind "încălzirea globală" și pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, spunând că se opune politizării vremii. "Un alt dezastru oribil înrăutățit în mod catastrofal din cauza schimbărilor climatice", se arată în textul postării democraților.

"Iar republicanii continuă să nege criza climatică". Alte zeci de democrați și grupuri de mediu au promovat, de asemenea, în mod agresiv această idee. Aproximativ 60 de democrați din Congres au susținut recent o legislație cunoscută sub numele de "Actul de urgență climatică din 2021". Proiectul de lege, sponsorizat de reprezentantul democrat Earl Blumenauer (D-OR), ar impune administrației Biden să facă o declarație de urgență legată de climă. O serie de instituții media corporatiste, inclusiv Los Angeles Times, au lansat propuneri precum implementarea intenționată a unor "pene de curent" pentru a "ajuta la rezolvarea schimbărilor climatice".

Un articol publicat săptămâna trecută de ziarul britanic de stânga The Guardian solicită administrației Biden să "declare o urgență climatică" și afirmă că "trebuie să facă acest lucru acum". Nici Heartland Institute nu este singurul grup care avertizează asupra unei iminente declarații de urgență climatică. Mai mulți cunoscători din industria energetică au avertizat la începutul acestei luni că administrația Biden se pregătește să declare o "urgență climatică" cu restricții de tipul pandemiei Covidi asupra libertăților publice.

Grupurile din industria energetică se tem că Casa Albă a lui Biden plănuiește să declare o situație de urgență de tip pandemie, care îi va acorda președintelui noi puteri radicale. "Se înclină în această direcție", a declarat președintele Asociației petrolului și gazelor din SUA, Tim Stewart, pentru Just the News. "Dacă îi acorzi președintelui puteri de urgență pentru a declara o urgență climatică, este exact ca și Covidiu". O declarație de "urgență climatică" i-ar putea da lui Biden și democraților "o autoritate vastă și necontrolată pentru a închide totul, de la comunicații la infrastructură", avertizează Stewart.

"Ei pot face literalmente exact ceea ce au făcut în Covid", a spus Stewart. "Dacă nu ești de acord cu urgența climatică, [discursul] poate fi oprit. "Trebuie să fim cu adevărat atenți la acest lucru, deoarece această putere ar putea fi extinsă pe termen nelimitat până când "urgența climatică" se va încheia. "Cine știe cât timp ar dura asta"."

Avertismentele vin după ce a apărut o înregistrare video în care fiica fondatorului Forumului Economic Mondial (WEF), Klaus Schwab, jubilează că urmează "blocarea climei". Nicole Schwab a declarat, în timpul unei discuții în cadrul unei mese rotunde a WEF, că restricțiile tiranice din timpul pandemiei Covid a servit drept precursor al viitoarelor "blocaje climatice".

Potrivit lui Nicole Schwab, Covid a fost o "oportunitate extraordinară" de a testa modul în care publicul se va supune unor măsuri autoritare care ar putea fi folosite pentru a introduce agenda "Marii resetări" a WEF. Promovarea de către WEF a narațiunii "crizei climatice" urmărește "să creeze o schimbare care nu este progresivă... pentru a poziționa natura în centrul economiei", potrivit tinerei Schwab.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE